Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για πυρηνικό εργοστάσιο στην Αν. Θράκη: Εθνική απειλή από την Τουρκία - Οι δήθεν νατοϊκοί συνεργάζονται με την Κίνα

Ελληνική Λύση για πυρηνικό εργοστάσιο στην Αν. Θράκη: Εθνική απειλή από την Τουρκία - Οι δήθεν νατοϊκοί συνεργάζονται με την Κίνα
Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «η ελληνική κυβέρνηση οφείλει τώρα να απαιτήσει συντριπτικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας τόσο από την ΕΕ όσο και από το ΝΑΤΟ»
«Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ ανακοίνωσε ότι η Τουρκία σε συνεργασία με την Κίνα, θα κατασκευάσει πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην ανατολική Θράκη.
Πρόκειται για μία εξέλιξη για την οποία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έχει προειδοποιήσει από το 2019 και συνιστά ύψιστη εθνική απειλή για την Ελλάδα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Σύμφωνα με το κόμμα «η υποτιθέμενη "νατοϊκή" Τουρκία συνεργάζεται με την υποτιθέμενα "εχθρική" Κίνα, σε ένα τέτοιο έργο, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση είτε από την ελληνική κυβέρνηση, είτε από την Βορειοατλαντική Συμμαχία».
Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «η ελληνική κυβέρνηση οφείλει τώρα να απαιτήσει συντριπτικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας τόσο από την ΕΕ όσο και από το ΝΑΤΟ. Ειδάλλως, θα αποδειχθεί ότι η "σωστή πλευρά της ιστορίας", είναι καταστροφική για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης