Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποστολάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν αποκλείω σενάριο διάσπασης – Δεν θα φέρει την καταστροφή, δεν μας τρομάζει

Αποστολάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν αποκλείω σενάριο διάσπασης – Δεν θα φέρει την καταστροφή, δεν μας τρομάζει
Δεν είναι καλό ενδεχόμενο, αν και δεν το επιδιώκει κανείς υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Δεν αποκλείω σενάριο διάσπασης στο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος τόνισε πως αν και δεν πρόκειται μια καλή εξέλιξη που κανείς δεν επιδιώκει, εκτίμησε πως κάτι τέτοιο δεν θα φέρει την καταστροφή.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Αποστολάκης δήλωσε ότι «για να υπάρξει ένα τέτοιο αποτέλεσμα, μετά από δύο διαδοχικές εκλογές, σημαίνει ότι κάτι δεν γίνεται καλά, κάτι δεν πάει καλά, σε αυτό συμφωνούμε όλοι».
«Ο καθένας βέβαια δίνει τη δική του εξήγηση. (…)
Όταν τεθεί ένα πλαίσιο που καθορίζει την προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος, αυτοί που συμφωνούν με αυτό το πλαίσιο που θα είναι και το μέλλον, θα το στηρίξουν.
Αν κάποιοι διαφωνούν, ενδεχομένως να μην είναι στον ΣΥΡΙΖΑ
Βεβαίως και δεν το αποκλείω.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η καταστροφή.
Ενδεχομένως να είναι μία κατάσταση που θα οδηγήσει σε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα.
Δεν είναι καλό, δεν το επιδιώκει κανείς.
Αυτή τη στιγμή κανείς δεν περισσεύει» είπε ο κ.Αποστολάκης, αναφέροντας ωστόσο πως θεωρεί ότι δεν τρομάζει κανέναν αυτή τη στιγμή, μια τέτοια εξέλιξη.

Τους στηρίζω όλους

Όπως είπε ο κ.Αποστολάκης, εξακολουθεί να στηρίζει όλους τους υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος.
«Μάλιστα κάποια στιγμή είπα ότι η υποψηφιότητα του κ. Κασελάκη είναι ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα γιατί προκαλεί ένα καινούργιο ενδιαφέρον στους ψηφοφόρους και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ.Αποστολάκης, ο οποίος σχετικά με το βίντεο του κ.Κασελάκη από τη Μακρόνησο, σημείωσε ότι κανείς δεν είναι ιδιοκτήτης της ιστορίας.
«Η ιστορία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και όλοι όσοι έχουν ευαισθησίες πάνω σε αυτά τα θέματα και προβληματισμούς, τους επιτρέπεται ή έχουν δικαίωμα να επικαλούνται όλη αυτή την ιστορία.
Επομένως, δεν νομίζω ότι είναι κομψό, ούτε ότι είναι επιτυχημένο το να ζητάει ο κ. Τσακαλώτος συγνώμη για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ.Αποστολάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης