Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Αν κερδίσω, θα έχω ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό για όλα τα στελέχη - Αν χάσω, θα μείνω και θα προσφέρω

Κασσελάκης: Αν κερδίσω, θα έχω ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό για όλα τα στελέχη - Αν χάσω, θα μείνω και θα προσφέρω
Κάλεσμα στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να «δώσουν το παρών» στις κάλπες της Κυριακής έκανε από τα Ιωάννινα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στο ενδεχόμενο της ήττας του στις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής αναφέρθηκε από τα Ιωάννινα, όπου περιοδεύει, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν κερδίσω, θα έχω για όλα τα στελέχη του κόμματος ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όπου μπορώ»
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, συναντώντας μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο υποψήφιος για την προεδρία Στέφανος Κασσελάκης απάντησε σε ερωτήσεις των τοπικών ΜΜΕ:
«Καθαρές κουβέντες. Αν κερδίσω στις εκλογές του κόμματος, θα έχω για όλα τα στελέχη ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε τη σύγχρονη Αριστερά του μέλλοντος. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όσο μπορώ και στους επικεφαλής υποψηφίους μας στις Περιφέρειες της χώρας αλλά και σε όλη την κοινωνία που βιώνει απίστευτη αδικία».
«Αν πιστεύετε ότι ένα μοντέρνο, προοδευτικό κόμμα μπορεί να εκπροσωπήσει το μέλλον που θέλουμε για την πατρίδα μας, τότε την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε!».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης