Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Η χρηματοδότηση που πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης είναι χρήματα που δικαιούνταν η χώρα

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Η χρηματοδότηση που πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης είναι χρήματα που δικαιούνταν η χώρα
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρατήρησε πώς «η νέα χρηματοδότηση προέρχεται από το Ταμείο Αλληλεγγύης»
«Η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα ευρωπαϊκά χρήματα που δικαιούνταν η χώρα μας έτσι κι αλλιώς», τόνισε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέ σχόλιο του γραφείου τύπου του κόμματος, παρά, όπως ανέφερε «τα σενάριο που διακινούσε τις προηγούμενες μέρες το Μέγαρο Μαξίμου ακόμα και για τη δημιουργία ενός ειδικού ταμείου για την αποκατάσταση των καταστροφών στη Θεσσαλία».
Υπογράμμισε ακόμη πως «ένα μέρος αυτών προέρχεται από το Ταμείο Συνοχής για την περίοδο 2014-2020, κονδύλια που η "επιτελική" κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας, παρά την παράταση τριών ετών, δεν αξιοποίησε και θα χάνονταν στο τέλος του χρόνου».
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παρατήρησε πώς «η νέα χρηματοδότηση προέρχεται από το Ταμείο Αλληλεγγύης, στο οποίο ούτως ή άλλως έχουν πρόσβαση όλα τα κράτη μέλη όταν πλήττονται από φυσικές καταστροφές», και συμπλήρωσε, αναφορικά με τους πόρους που θα προκύψουν από το Ταμείο Ανάκαμψης, οτι «η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για τα αντιπλημμυρικά έργα που αφαίρεσε από το αναθεωρημένο σχέδιο που κατέθεσε πριν λίγες ημέρες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης