Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξεπέρασε και τον... εαυτό του ο Κ. Μπακογιάννης στον Δήμο Αθηναίων: Κανένα βήμα στον συνδυασμό Κασιδιάρη, ομόφωνη απόφαση

Ξεπέρασε και τον... εαυτό του ο Κ. Μπακογιάννης στον Δήμο Αθηναίων: Κανένα βήμα στον συνδυασμό Κασιδιάρη, ομόφωνη απόφαση
Η πρωτοβουλία ήταν του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και η απόφαση που πάρθηκε από το δημοτικό συμβούλιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι να μη διατεθεί κοινόχρηστος χώρος για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων και να μη δοθεί η δυνατότητα δωρεάν προβολής στα διαφημιστικά πλαίσια
Την αντιδημοκρατική απόφαση να μη δοθεί δημόσιος χώρος για εκλογικά περίπτερα και για δωρεάν προβολή στον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη ανακοίνωσε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 12 Σεπτεμβρίου δια περιφοράς.
Η πρωτοβουλία ήταν του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και η απόφαση που πάρθηκε από το δημοτικό συμβούλιο ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι να μη διατεθεί κοινόχρηστος χώρος για την εγκατάσταση εκλογικών περιπτέρων και να μη δοθεί η δυνατότητα δωρεάν προβολής στα διαφημιστικά πλαίσια, στις στάσεις των λεωφορείων.
«Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, πέρα από ιδεολογίες και παρατάξεις, λέει σταθερά ”όχι” στη ρητορική του μίσους και στην προπαγάνδα των ναζί.
Η Αθήνα είναι η πόλη της Δημοκρατίας και δεν χωράει τον φασισμό», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης και προσέθεσε: «Η λαϊκή ετυμηγορία θα το επιβεβαιώσει σύντομα».
Από τη δική του πλευρά, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων, Βασίλης Κορομάντζος, τόνισε: «Θα βρισκόμαστε σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια στρέβλωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών και πλησιάζει η ώρα της οριστικής καταδίκης και από τη Δικαιοσύνη. Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων θα είναι πάντοτε ανάχωμα σε κάθε φασιστικό μόρφωμα».
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη διαδικασία για την απαγόρευση δωρεάν προβολής και χρήσης κοινόχρηστου χώρου είχε ακολουθηθεί και στις δημοτικές εκλογές του 2019 επαναλαμβάνοντας το ίδιο... σενάριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης