Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση - Έκπληξη: Προβάδισμα Κασσελάκη έναντι Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ - 42,2 έναντι 34,1%, στο 8,1% η διαφορά

Δημοσκόπηση - Έκπληξη: Προβάδισμα Κασσελάκη έναντι Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ - 42,2 έναντι 34,1%, στο 8,1% η διαφορά
Διαφορετική η εικόνα στην παράσταση νίκης, με την Εφη Αχτσιόγλου να διατηρεί προβάδισμα 18 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Στ. Κασσελάκη
Μία νέα δημοσκόπηση της Real Poll δίνει διαφορετική εικόνα πλέον για τη μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του κόμματος καθώς σύμφωνα με τα ευρήματα της, ο νεοεμφανισθείς Στέφανος Κασσελάκης προηγείται της Έφης Αχτσιόγλου με ισχυρό προβάδισμα σχεδόν της τάξεως του 8%.
Αναλυτικότερα, στο ερώτημα ποιον προτιμάτε για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ o κ. Κασσελάκης εμφανίζεται να προηγείται με 42,2% έναντι του 34,1% της κ. Αχτσιόγλου. Οι κύριοι Τσακαλώτος και Παππάς ακολουθούν με 9,4% και 9,2% αντίστοιχα.
Ο Στέφανος Τζουμάκας δείχνει να μένει σε ποσοστό κάτω του 1%, ενώ ενδεικτική είναι και η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής.
Διαφορετική είναι πάντως η κατάσταση στην παράσταση νίκης, με την Εφη Αχτσιόγλου να διατηρεί προβάδισμα 18 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του Στ. Κασσελάκη.
Η έρευνα για λογαριασμό του militaire.gr έγινε σε δείγμα 1.672 πολιτών που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στις εκλογές για ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν τηλεφωνική με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου, ενώ διενεργήθηκε στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι πίνακες: 
e95bed5cad3741c2a794df5dbd455a7d.jpg
Στην "παράσταση νίκης" όπως αναφέραμε, τα δεδομένα αλλάζουν άρδην. Η κ. Έφη Αχτσιόγλου προηγείται με μεγάλη διαφορά.
c8da0b0ada3f4c43b991e0509888651a.jpg

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης σε τρία ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το ποιος από τους υποψηφίους μπορεί να ανανεώσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί καλύτερα με τον κ.Μητσοτάκη και ποιος μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος και να τον ξανακάνει πρώτο κόμμα.
syriza_ananeosi.pngsyriza_proto_komma.png

syriza_koinonia.png

syriza_enotita.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης