Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Καταθέτει τροπολογία για να «μπλοκάρει» τη χρηματοδότηση των Σπαρτιατών

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Καταθέτει τροπολογία για να «μπλοκάρει» τη χρηματοδότηση των Σπαρτιατών
Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με σκοπό να ανασταλεί η χρηματοδότηση των «Σπαρτιατών»
Tο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κατέθεσε τροπολογία προκειμένου να ανασταλεί η χρηματοδότηση των Σπαρτιατών, κάτι που έχει προαναγγείλει με σχετική ανακοίνωση στις αρχές του μήνα, που ανέφερε πως «ένα «κόμμα» με δανεικές ψήφους, ένας πολιτικός «αρχηγός» χωρίς βουλευτές και καταγγελίες για μαφιόζικες πρακτικές παρασκηνίου, αν μη τι άλλο, είναι πρωτόγνωρα και άκρως επικίνδυνα φαινόμενα, που πρέπει να ενεργοποιήσουν τα δημοκρατικά μας αντανακλαστικά».
Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει πώς πρέπει να ελεγχθούν οι καταγγελίες που ακούστηκαν στη Βουλή, καθώς και στα μέσα επικοινωνίας, από τον ίδιο τον Β. Στίγκα αναφορικά με εκβιασμούς που δέχεται για την κρατική χρηματοδότηση και την ενεργό εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στα εσωτερικά του κόμματος μέσω της χειραγώγησης βουλευτών.
Η σχετική τροπολογία κατατέθη υπό τον τίτλο «Αναστολή κρατικής χρηματοδότησης κομμάτων - Τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 6 του ΠΔ 15/2022», επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης
«Επιτάχυνση διαδικασιών στελέχωσης και λειτουργίας Δικαστικής Αστυνομίας - Τροποποιήσεις ν. 4963/2022 και άλλες ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης». 

 Ολόκληρη η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ εδώ: ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ_Αναστολή_κρατικής_χρηματοδότησης_κομμάτων.pdf

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης