Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα κοροϊδίας όχι στήριξης - Η πλειοψηφία των πληγέντων εξαιρείται

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα κοροϊδίας όχι στήριξης - Η πλειοψηφία των πληγέντων εξαιρείται
«Το ελάχιστο που υποχρεούται να κάνει η κυβέρνηση, είναι η πλήρης και άμεση αποζημίωση στο σύνολο της ζημιάς σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις» τονίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος
Σε δήλωση για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τα μάλιστα «μέτρα κοροϊδίας, όχι στήριξης».
Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης αναφέρει:

«Τα άμεσα μέτρα για την «στήριξη» των πληγέντων από τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, συνιστούν τον ορισμό της εξαπάτησης. Ακόμα και τα ελλιπή ποσοστά κάλυψης στις ζημιές νοικοκυριών και επιχειρήσεων, έχουν τόσους «αστερίσκους» που ουσιαστικά θα εξαιρέσουν την πλειοψηφία των πληγέντων.
Το ελάχιστο που υποχρεούται να κάνει η κυβέρνηση, είναι η πλήρης και άμεση αποζημίωση στο σύνολο της ζημιάς σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και όχι ενός ποσοστού επ αυτής.
Το ίδιο ισχύει και για τα έσοδα στο σύνολο των επιχειρήσεων, λόγω της καταστροφής, προκειμένου οι πληγέντες να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια και όχι «μερικώς».
Το σύνολο της δαπάνης άλλωστε, είναι μόλις ένα μέρος από τα εκατοντάδες εκατομμύρια που η κυβέρνηση Μητσοτάκη χάρισε στους «εθνικούς εργολάβους» για έργα που ουδέποτε παρέδωσαν.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης