Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μητσοτάκης – Σύσκεψη στη σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών

Στην Αλεξανδρούπολη ο Μητσοτάκης – Σύσκεψη στη σκιά των καταστροφικών πυρκαγιών
Σχετικά Άρθρα
Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, προκειμένου να προεδρεύσει σε σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων με επίκεντρο την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Έβρο.
Στην είσοδο του Νομαρχείου τον υποδέχθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στ. Κωνσταντινίδης και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρ. Μέτιος.
Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας 11/9 ο πρωθυπουργός παρέστη  στον αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας Έβρου, που υπέστη σοβαρές φθορές από τις πρόσφατες πυρκαγιές αλλά αποκαταστάθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ μόλις 20 ημερών, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το δάσος της Δαδιάς, όπου έγινε παρουσίαση της πρώτης αποτίμησης των επιπτώσεων της πρόσφατης πυρκαγιάς, με βάση τις αυτοψίες που έχουν γίνει και δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Στο Στρασβούργο την Τρίτη 12/9

Αύριο, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Στρασβούργο ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου προκειμένου να συζητήσει με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το ζήτημα της στήριξης της χώρας μας απέναντι στις συνέπειες των φυσικών καταστροφών.
Ακόμη, το Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ προκειμένου να πραγματοποιήσει την ομιλία του και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης