Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας και του Βόλου - Στον Έβρο το απόγευμα

Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας και του Βόλου - Στον Έβρο το απόγευμα
Στον Έβρο μεταβαίνει το απόγευμα της Κυριακής 10/9 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές σε Καρδίτσα και Βόλο επισκέφτηκε την Κυριακή 10/9 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η κα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Καρδίτσας Β. Τσιάκο, επισκέφθηκε αρχικά, παρουσία του μητροπολίτη Τιμοθέου, το Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, και στη συνέχεια το 1ο Δημοτικό Σχολείο, στα οποία φιλοξενούνται πλημμυροπαθείς.
ptd3_4.JPG
ptd1_3.JPG
Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε στο Δημαρχείο Βόλου από τον δήμαρχο Αχ. Μπέο, για τα προβλήματα που υπάρχουν.
ptd4_2.JPG
Η κα Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη βαθιά οδύνη για όσους έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες, αλλά και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες όσων αγνοούνται και στους πληγέντες.
Σημείωσε ότι αυτή την ώρα επείγει η επικέντρωση των δυνάμεων της Πολιτείας ώστε όλοι να είναι ασφαλείς, αλλά και η ταχεία επούλωση των πληγών, προκειμένου η Θεσσαλία, οι κάτοικοί της, οι παραγωγικοί φορείς, οι επιχειρήσεις, να μπορέσουν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους το συντομότερο δυνατό.
Ακόμη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, στους εθελοντές και σε όσους παλεύουν, αυτές τις δύσκολες ώρες, για τους συνανθρώπους μας.

Στον Έβρο το απόγευμα

Στον Έβρο μεταβαίνει το απόγευμα της Κυριακής 10/9 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αύριο, Δευτέρα 11/9, στις 9 το πρωί, θα παραστεί στην τελετή του αγιασμού στο 1ο Δημοτικό σχολείο Σουφλίου, με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης