Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Χαμηλής αποτελεσματικότητας, χωρίς αίσθηση ευθύνης, αλλά με υπέρμετρη αλαζονεία η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ανδρουλάκης: Χαμηλής αποτελεσματικότητας, χωρίς αίσθηση ευθύνης, αλλά με υπέρμετρη αλαζονεία η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Το αποτέλεσμα των εκλογών αντί να γεμίσει ευθύνη την κυβέρνηση της ΝΔ, τη γέμισε αλαζονεία, τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
"Στη δεύτερη θητεία της η ΝΔ αποδεικνύεται μια κυβέρνηση χαμηλής αποτελεσματικότητας και υπέρμετρης αλαζονείας.
Πλέον, δεν κρίνεται ξεκινώντας από το μηδέν.
Δεν διαθέτει περίοδο χάριτος.
Διανύει τον πέμπτο της χρόνο και οποιοδήποτε πρόβλημα, ανεπάρκεια και αδυναμία την βαρύνει εξ ολοκλήρου", αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής.
Συμπληρώνει δηκτικά πως "το αποτέλεσμα των εκλογών αντί να γεμίσει ευθύνη την κυβέρνηση της ΝΔ, τη γέμισε αλαζονεία".
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δηλώνει ότι χρέος του είναι να ξεδιπλώσει με σοβαρότητα μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας, που θα εκπροσωπεί τις κοινωνικές δυνάμεις της σύγχρονης Κεντροαριστεράς.

"Η παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη θέλω να συνδεθεί με την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού οδικού χάρτη για να πετύχουμε βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ασφάλεια και ευημερία.
Με έμφαση στην Υγεία και την Παιδεία.
Ενός επεξεργασμένου σχεδίου, ώστε ο ελληνικός λαός να αποκτήσει ασφάλεια και ποιότητα ζωής ανάλογη με αυτήν των πιο ευημερούντων κρατών-μελών.
Το σχέδιό αυτό θέτει στο επίκεντρο ένα σύγχρονο και βιώσιμο παραγωγικό υπόδειγμα, ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και την αναβάθμιση των θεσμών και της λειτουργίας του κράτους", τονίζει ο κ. Ανδρουλάκης και προσθέτει ότι "από τη Θεσσαλονίκη πρέπει να ξεκινήσει και θα ξεκινήσει μια προσπάθεια ισόρροπης περιφερειακής ανάπτυξης και έντονης εξωστρέφειας"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης