Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε Βόλο και Καρδίτσα η Σακελλαροπούλου - Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης με μέτρα για τους πληγέντες

Σε Βόλο και Καρδίτσα η Σακελλαροπούλου - Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης με μέτρα για τους πληγέντες
Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής 10/9 στη Λάρισα
Σχετικά Άρθρα
(upd) Στις πληγείσες περιοχές της Λάρισας θα μεταβεί εκ νέου σήμερα, Κυριακή 10/9, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνοντας μέτρα στήριξης για τους πληγέντες.
Πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη, καθώς είχε βρεθεί στην πόλη και την Παρασκευή 8/9, όπου είχε προηδρεύσει σε σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων για τον συντονισμό των δράσεων στις περιοχές της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί λόγω της κακοκαιρίας «Daniel», είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα και είχε συζήτηση για τις άμεσες ενέργειες αποκατάστασης.
Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται το απόγευμα της Κυριακής 10/9, στη Λάρισα, ενώ θα τον συνοδεύουν οι Γ. Μπρατάκος και Θ. Λιβάνιος, οι οποίοι ήδη βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα εκεί, όπως και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σ. Ζαχαράκη.
Στις 19:00 αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Λάρισας και να ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

Στον 'Εβρο τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης

Επόμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού αύριο, Δευτέρα 11/9, στον Έβρο.
Ο κ. Μητσοτάκης  θα παραστεί στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Πελαγία, θα μεταβεί στη Δαδιά και στη συνέχεια  στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα γίνει  σύσκεψη με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

Σε Καρδίτσα και Βόλο η Σακελλαροπουλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα μεταβεί στην Καρδίτσα και στον Βόλο, για να επισκεφθεί πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης