Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: H κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα πόσοι αγνοούνται και εάν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: H κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα πόσοι αγνοούνται και εάν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής
Τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Καρδίτσας θα επισκεφθεί σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου
Από την κυβέρνηση «να ενημερώσει άμεσα και επίσημα, πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που αγνοούνται και εάν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους» ζητά το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, «ήδη θρηνούμε συνανθρώπους μας από την ανείπωτη τραγωδία, η οποία δυστυχώς δεν έχει τέλος. Το ελάχιστο που κάνουμε, είναι να είμαστε δίπλα στις οικογένειές τους, στις οποίες εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.
Με πλήρη σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και στις οικογένειές τους, δεν είναι τώρα η ώρα της απόδοσης ευθυνών. Θα γίνει όταν πρέπει. Για εμάς προέχει η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η εξάντληση όλων των δυνατοτήτων και διαθέσιμων μέσων για τη διάσωση των πληγέντων συνανθρώπων μας».
«Δεδομένου, ότι ο Γολγοθάς που βιώνουν οι οικογένειες των αγνοουμένων είναι τεράστιος, ζητάμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα και επίσημα, πόσοι είναι οι συνάνθρωποί μας που αγνοούνται και εάν υπάρχει μηχανισμός καταγραφής προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός τους», καταλήγει.

Στην Καρδίτσα η Αχτσιόγλου

Τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Καρδίτσας θα επισκεφθεί σήμερα, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης