Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπαρτιάτες: Υπόλογη η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη δολοφονία του 36χρονου συμπολίτη μας στο λιμάνι του Πειραιά

Σπαρτιάτες: Υπόλογη η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη δολοφονία του 36χρονου συμπολίτη μας στο λιμάνι του Πειραιά
Το κόμμα των Σπαρτιατών καταδικάζει «την αλαζονεία της εξουσίας των υπουργών της κυβέρνησης που παρακολουθούν απαθέστατοι την κοινωνική, οικονομική και πολιτική ανισότητα»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος των Σπαρτιατών για το σοκαριστικό χαμό του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά:

«Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» εκφράζουν τη θλίψη, τα συλλυπητήριά τους, αλλά και την οργή τους για το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, και συγκεκριμένα στον καταπέλτη του πλοίου «Blue Horizon», κατά το οποίο έχασε άδικα τη ζωή του ένας 36χρονος συνάνθρωπός μας.
Δυστυχώς, με τους λανθασμένους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η κοινωνία υποκύπτει στη βία και το έγκλημα.
Τα κυβερνητικά στελέχη έχουν καταντήσει τον ελληνικό λαό έρμαιο της εγκληματικής αμέλειας τους, μη μπορώντας ουσιαστικά να αναχαιτίσουν την χειμαρρώδη πορεία της κοινωνίας προς την παρακμή και τα τραγικά αδιέξοδα.
Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» καταδικάζουν την αλαζονεία της εξουσίας των υπουργών της κυβέρνησης που παρακολουθούν απαθέστατοι την κοινωνική, οικονομική και πολιτική ανισότητα.
Στα πλαίσια της θεωρίας αυτής των εκλεκτών του κυρίου Μητσοτάκη, ο νόμος είναι ένα μέσο στα χέρια των ισχυρών, ώστε να διασφαλίζουν το συμφέρον τους εις βάρος των αδύναμων.
Καλούμε τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αντί για… κροκοδείλια δάκρυα και μεγαλόστομες υποσχέσεις, να ξεπεράσει την ακραίως ευθυνόφοβη πολιτική διαχείριση και να εγγυηθεί την προστασία και τη δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος για τους επιβάτες, κατά τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις, αλλά και στα λιμάνια μας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης