Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης κατά Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στον Πειραιά: «Άχρηστος κομματικός σωλήνας της ΟΝΝΕΔ»

Κασσελάκης κατά Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στον Πειραιά: «Άχρηστος κομματικός σωλήνας της ΟΝΝΕΔ»
Μετά τις αδιανόητες δηλώσεις Βαρβιτσιώτη

Την δική του «απάντηση» στις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε τηλεοπτικό σταθμό, για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά, έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης δήλωσε:

«Όταν μου μετέφεραν τη δήλωση του υπ. Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αδυνατούσα να πιστέψω στα αυτιά μου. Νόμιζα ότι ήταν fake news. Αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια.
Πώς να συλλάβει ο άχρηστος κομματικός σωλήνας της ΟΝΝΕΔ την ανθρώπινη ανάγκη;
Η Ελλάδα πρέπει να τελειώνει με τις ασυναίσθητες βαρονίες».

Οργή για τις αδιανόητες δηλώσεις Βαρβιτσιώτη για το έγκλημα στο Blue Horizon

Την αντίδραση πολιτών στα social media αλλά και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει μια δήλωση που έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την υπόθεση του Blue Horizon.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο OPEN είπε: «Εγώ θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

ΣΥΡΙΖΑ: «Να καταδικάσει ο Μητσοτάκης την απάνθρωπη δήλωση Βαρβιτσιώτη που εξισώνει το θύμα με τους θύτες»

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Βαρβιτσιώτη ότι εξισώνει τους θύτες με το θύμα και καλεί τον πρωθυπουργό να καταδικάσει.
«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης προέβη σε μια απάνθρωπη δήλωση. «Υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης εξισώνοντας το θύμα με τους θύτες αυτής της βαρβαρότητας», τονίζει η ανακοίνωση.
Και καταλήγει: «Δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δήλωση του κ. Βαρβιτσιώτη και θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη της από τον κ. Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης