Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοινή ενωτική δήλωση προς τον Πρόεδρο, Β. Στίγκα των Βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος «Σπαρτιάτες»

Κοινή ενωτική δήλωση προς τον Πρόεδρο, Β. Στίγκα των Βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος «Σπαρτιάτες»
Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν την οριστική ρήξη, ο Βασίλης Στίγκας ζήτησε συγγνώμη για τις ανυπόστατες και ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες του εναντίον των βουλευτών
Κοινή, ενωτική δήλωση εξέδωσαν οι Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος «Σπαρτιάτες» προς τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα.
Οι βουλευτές αναφέρουν μετά τη θυελλώδη αντιπαράθεση που προηγήθηκε, ότι στηρίζουν ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και επιβεβαιώνουν την ενότητα του Κόμματος.
Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν την οριστική ρήξη, ο Βασίλης Στίγκας ζήτησε συγγνώμη για τις ανυπόστατες και ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες του εναντίον των βουλευτών.

Αναλυτικά η πλήρης δήλωση: 

«Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ", έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του Κόμματος.
Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των Θεσμών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υπέρ του Ελληνικού Πατριωτικού Εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας.
Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν θα επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματα μας σε άνομες πράξεις και τακτικές.
Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση.
Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν».
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Α’ Αθηνών)
ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών)
ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β’ Πειραιώς)
ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Ανατολικής Αττικής)
ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Αιτωλοακαρνανίας)
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αχαΐας)
ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ηρακλείου)
ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Θεσσαλονίκης)
ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (Β’ Θεσσαλονίκης)
ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Λάρισας)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης