Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κακοκαιρία Daniel: Σύσκεψη υπό τον Κικίλια - Στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα

Κακοκαιρία Daniel: Σύσκεψη υπό τον Κικίλια - Στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα
Το πρωί της Τετάρτης 6/9 η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει την Αττική
Η εξέλιξη της κακοκαιρίας Daniel βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που διεξήχθη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλια, με τη συμμετοχή επιχειρησιακών και υπηρεσιακών φορέων.
Όπως προέκυψε από τη σύσκεψη, στο "κόκκινο" παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται το βράδυ (5/9) σε Μεσσηνία και Λακωνία και την Τετάρτη 6/9 σε ανατολική Πελοπόννησο, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη.
Μάλιστα, θα σταλούν και άλλα προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112.
Κατά την σύσκεψη, τονίστηκε η ανάγκη να τηρηθούν οι οδηγίες των μηνυμάτων του 112 όσο διαρκούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούνται πιστά οι υποδείξεις των αρχών.
Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω εξέλιξη της κακοκαιρίας, επισημάνθηκε ότι ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, χωρίς να φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.
Το πρωί της Τετάρτης 6/9 η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει την Αττική, χωρίς όμως να διαφαίνεται ότι θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Βάσει των έως τώρα μετεωρολογικών δεδομένων, θα επηρεάσει κυρίως τα νότια προάστια και πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα από Πειραιά έως Σούνιο, στη Σαλαμίνα και την Αίγινα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης