Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι βουλευτές στους Σπαρτιάτες τα βρήκαν… αλλά το κόμμα έχει καταρρεύσει στο 1% – Ανεβαίνει η Ελληνική Λύση στο 5,5%

Οι βουλευτές στους Σπαρτιάτες τα βρήκαν… αλλά το κόμμα έχει καταρρεύσει στο 1% – Ανεβαίνει η Ελληνική Λύση στο 5,5%
Ο Κασιδιάρης πρέπει να αποσυνδεθεί από τους Σπαρτιάτες πλήρως, γιατί απλά στήριξε τους Σπαρτιάτες, το κόμμα του είναι οι Έλληνες... 
Σχετικά Άρθρα
Οι Βουλευτές των Σπαρτιατών, στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 τα βρήκαν…η συνάντηση όντως έγινε σε καλό κλίμα. 
Ωστόσο η όλη διαδικασία, οι διαγραφές, οι ανεξαρτητοποιήσεις και οι έριδες που κατέληξαν στην συγνώμη Στίγκα και στην επάνοδο και των 12 βουλευτών έχει απογοητεύσει τους 243.000 ψηφοφόρους.... η όλη πλοκή είναι φαρσοκωμωδία
O Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών έχει κληθεί από την δικαιοσύνη για τις πρόσφατες δηλώσεις του, τις οποίες με επίσημη ανακοίνωση ανασκεύασε…
Ο Στίγκας δεν μπορεί παρά να πει την αλήθεια και τίποτε άλλο…

Καταρρέουν δημοσκοπικά οι Σπαρτιάτες

Πριν λίγες ημέρες το bankingnews είχε αποκαλύψει ότι δημοσκοπικά οι Σπαρτιάτες έχουν καταρρεύσει από 4,6% στο 1%...
Την ίδια στιγμή ο Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση ανεβαίνει στο 5,5%.
Όλα αυτά που συνέβησαν στους Σπαρτιάτες δεν ήταν μόνο αποτέλεσμα της απειρίας του Στίγκα και των Βουλευτών…
Πήγαν να τον στοχοποιήσουν χωρίς λόγο...
Ο Ηλίας Κασιδιάρης που έδωσε την στήριξη του και λόγω αυτής της στήριξης το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στην Βουλή, παραμένει στην φυλακή και κόντευε να βρεθεί ξανά στοχοποιημένος χωρίς λόγο…

Ακολούθησε κοινή, ενωτική δήλωση...

Κοινή, ενωτική δήλωση εξέδωσαν οι Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος «Σπαρτιάτες» την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου προς τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα.
Οι βουλευτές αναφέρουν, μετά τη θυελλώδη αντιπαράθεση που προηγήθηκε, ότι στηρίζουν ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενώ επιβεβαιώνουν την ενότητα του Κόμματος.
Υπενθυμίζεται πως λίγο πριν την οριστική ρήξη, ο Βασίλης Στίγκας ζήτησε συγγνώμη για τις ανυπόστατες και ιδιαίτερα σοβαρές κατηγορίες του εναντίον των βουλευτών.

Αναλυτικά η πλήρης δήλωση: 

«Οι υπογράφοντες την παρούσα δήλωση, Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ", έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας προς τους ψηφοφόρους μας αλλά και τον Ελληνικό λαό, ο οποίος μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα (καταστροφικές πυρκαγιές, ανεργία, ακρίβεια κ.α.) δηλώνουμε την προθυμία μας να στηρίξουμε ανεπιφύλακτα τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας και να επιβεβαιώσουμε την ενότητα του Κόμματος.
Η στάση μας ήταν πάντα στο πλευρό των Θεσμών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, υπέρ του Ελληνικού Πατριωτικού Εθνικισμού και εναντίον οποιουδήποτε ολοκληρωτικού ξενόφερτου καθεστώτος και ιδεολογίας.
Ως βαθιά Δημοκρατικοί και νομοταγείς πολίτες δεν θα επιθυμούσαμε να διαρρέουν και να πλανώνται στοιχεία αδιευκρίνιστα και αόριστα που εμπλέκουν τα ονόματα μας σε άνομες πράξεις και τακτικές.
Προχωράμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα για την επιταγή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός υπό την ηγεσία του Προέδρου, Βασίλη Στίγκα και με τη βοήθεια του Θεού ακάθεκτοι σε μία σκληρή και γόνιμη αντιπολίτευση.
Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν».
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Α’ Αθηνών)
ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών)
ΖΕΡΒΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Β’ Πειραιώς)
ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Ανατολικής Αττικής)
ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Αιτωλοακαρνανίας)
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Αχαΐας)
ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (Ηρακλείου)
ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Α’ Θεσσαλονίκης)
ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ (Β’ Θεσσαλονίκης)
ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Λάρισας)

Ο Κασιδιάρης πρέπει να αποσυνδεθεί από τους Σπαρτιάτες πλήρως, γιατί απλά στήριξε τους Σπαρτιάτες, το κόμμα του είναι οι Έλληνες... 

Οι 12 βουλευτές έχουν εκλεγεί με τους Σπαρτιάτες και πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους μπήκαν στην Βουλή και πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, τόσο ο Βασίλης Στίγκας όσο και οι βουλευτές.
Ο Βασίλης Στίγκας και οι Σπαρτιάτες τόνισαν ότι θα στηρίξουν τον Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο Αθηναίων.
Κατά την άποψη μας ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να αποσυνδεθεί πλήρως από τους Σπαρτιάτες και να κατέλθει στην διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων ως πλήρως ανεξάρτητος.
Προέρχεται από τον πατριωτικό χώρο αυτόν εκπροσωπεί, οπότε ας είναι πλήρως ανεξάρτητος…
Όποιος θέλει να τον στηρίξει ας τον στηρίξει, καλοδεχούμενοι όλοι… αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ανεξάρτητος και έχει το δικό του κόμμα το Εθνικό Κόμμα Έλληνες.
Οι Σπαρτιάτες δεν είναι το κόμμα του Κασιδιάρη αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο και χωρίς αστερίσκους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης