Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς για εκλογή προέδρου : Αναζωογονητική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ – Στοίχημα η προσέλευση

Παππάς για εκλογή προέδρου : Αναζωογονητική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ – Στοίχημα η προσέλευση
Δεν αποτελεί προϋπόθεση να είσαι μέλος για να ψηφίσεις υποστήριξε ο κ.Παππάς
Ως αναζωογονητική διαδικασία μετά από ένα δύσκολο εκλογικό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος για την προεδρία, Νίκος Παππάς, ο οποίος υποστήριξε πως το «στοίχημα» είναι η προσέλευση του κόσμου.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Παππάς απηύθυνε έκκληση να πέσουν οι τόνοι ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, αναφέροντας πως ο κάθε ένας από τους πέντε υποψηφίους έχει δικαίωμα να κριθεί για την πορεία και την ατζέντα του.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ.Παππάς σημείωσε πως δεν αποτελεί προϋπόθεση να είσαι μέλος για να ψηφίσεις στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Παππάς τόνισε ότι «από το 2019 και μετά κοντοσταθήκαμε και φρενάραμε τη διαδικασία μετασχηματισμού του κόμματος, ενώ ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας είχε μιλήσει για εντολή από τις κάλπες μετασχηματισμού του κόμματος».

Προοπτική νίκης

«Ευθέως λέω στον κόσμο λέμε ότι το δάνειο της ψήφου δεν το αξιοποιήσαμε όπως έπρεπε.
Πλέον ο κόσμος πρέπει να κάνει την επιλογή που μπορεί να δώσει στην παράταξη την προοπτική της νίκης.
Είναι ανάγκη να επαναβεβαιώσουμε την ταυτότητα της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης που συσπειρώνει πολίτες από την αριστερά ως το κέντρο» υπογράμμισε ο κ.Παππάς, ο οποίος χαρακτήρισε ιστορικά παράδοξο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα 2 εκατομμυρίων ψήφων και 30 μελών.
«Ήταν αναντιστοιχία χωρίς προηγούμενο» ανέφερε ο κ.Παππάς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «καθυστερήσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας έναντι των προσδοκιών του δημοκρατικού κόσμου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης