Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανατροπή στους «Σπαρτιάτες»: Τα «βρήκαν» και οι 12, επιστρέφουν στο κόμμα οι διαγραφέντες - Ο Στίγκας ζήτησε... συγγνώμη

Ανατροπή στους «Σπαρτιάτες»: Τα «βρήκαν» και οι 12, επιστρέφουν στο κόμμα οι διαγραφέντες - Ο Στίγκας ζήτησε... συγγνώμη
Ανατροπή στους Σπαρτιάτες...
Σχετικά Άρθρα
Πλήρης ανατροπή υπήρξε εντέλει σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά των «Σπαρτιατών», μετά και τη συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ των βουλευτών, διαγεγραμμένων και μη, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, υπό τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα.
Όπως γίνεται γνωστό, και οι 12 της κοινοβουλευτικής ομάδας τα «βρήκαν» συναποφασίζοντας στο εξής να ακολουθήσουν κοινή πορεία, αφού προηγουμένως ο κ. Στίγκας... ζήτησε συγγνώμη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που προηγήθηκε, ο Βασίλης Στίγκας κατανόησε ότι υπέπεσε σε λεκτικές ακρότητες… γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι αναφορές περί Greek Mafia δεν έχουν καμία σχέση με τους βουλευτές των Σπαρτιατών που είναι ακέραιοι άνθρωποι.
Επίσης, ο Βασίλης Στίγκας γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης τον εκτόξευσε και ο Ηλίας Κασιδιάρης έστειλε το κόμμα στην Βουλή και ξέρει ότι με τις ενέργειες του διέλυσε τους Σπαρτιάτες. 
Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα το πρωί στην κοινοβουλευτική δύναμη των «Σπαρτιατών» είχαν απομείνει 7 βουλευτές και επίκειντο και άλλες αποχωρήσεις.
Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής, ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Γεωργαντάς, ανέγνωσε την επιστολή του πρόεδρου του κόμματος «Σπαρτιάτες» Β. Στίγκα, με την οποία έθετε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους Ι. Κόντη, Ι. Δημητροκάλη και Χ. Κατσιβαρδά, καθώς και τις επιστολές των εκλεγέντων Γ. Μανούσου και Κ. Φλώρου, με τις οποίες γνωστοποιούσαν στη Βουλή ότι ανεξαρτητοποιούνται.
Έπειτα από τις παραπάνω εξελίξεις η Κοινοβουλευτική Ομάδα «Σπαρτιάτες», που εισήλθε στη Βουλή με 12 βουλευτές, έφτασε να αποτελείται από 7 βουλευτές, καταλαμβάνοντας πλέον την τελευταία θέση από άποψη κοινοβουλευτικής δύναμης.

Δήλωση Προέδρου «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Β. Στίγκα, για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος

«Παραθέτουμε το περιεχόμενο της δήλωσης του Προέδρου των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλειου Στίγκα για την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κ.Ο. του κόμματος:

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας.
Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη.
Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας
Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Τι ανέφερε το Bankingnews


Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο κόμμα «Σπαρτιάτες» και με τους 12 βουλευτές, καθώς ο πρόεδρος Bασίλης Στίγκας ανέκρουσε πρύμναν και, μετά τα περί «Greek mafia», επιδιώκει εξομάλυνση…
Σκοπός της συνάντησης των βουλευτών, διαγεγραμμένων και μη, ήταν να εκτονωθεί η εσωκομματική κρίση που λαμβάνει χώρα τον τελευταίο καιρό.

Τι συμβαίνει στους Σπαρτιάτες; - Ο Βασίλης Στίγκας εκτόξευσε ανυπόστατες κατηγορίες τις οποίες πρέπει να ανασκευάσει

Ο Βασίλης Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών, κατανόησε ότι υπέπεσε σε λεκτικές ακρότητες…
Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι αναφορές περί Greek Mafia δεν έχουν καμία σχέση με τους βουλευτές των Σπαρτιατών που είναι ακέραιοι άνθρωποι.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι ήδη 5 βουλευτές είναι εκτός κόμματος και θα ακολουθήσουν και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις.

Ο Βασίλης Στίγκας είτε από θυμό, είτε εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα εκτόξευσε κατηγορίες που δεν στέκουν, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, και ξέρει πολύ καλά ότι είναι fake κατηγορίες, είναι ξεκάθαρες κατηγορίες συκοφαντικής δυσφίμισης 
Ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών γνωρίζει πολύ καλά την αιτία… οι βουλευτές ζήτησαν συνέδριο για να διοριστούν όργανα… και αντί συνεδρίου πρότεινε να μοιράσουν τα όργανα σε μια κλειστή συνεδρίαση πράξη παράνομη και αντιδημοκρατική.
Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι οι βουλευτές ζητούσαν συνέδριο... από πότε ένα συνέδριο η απόλυτη δημοκρατική διαδικασία είναι πρακτικές Greek Mafia;

Οι βουλευτές των Σπαρτιατών είναι ακέραιοι άνθρωποι και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε… ο Βασίλης Στίγκας γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης τον εκτόξευσε και ο Ηλίας Κασιδιάρης έστειλε το κόμμα στην Βουλή και ξέρει ότι με τις ενέργεις του διέλευσε τους Σπαρτιάτες. 

Ο Βασίλης Στίγκας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που καλείται την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 μόνο ένα δρόμο έχει να αποκαλύψει την αλήθεια…μονο την αλήθεια.
Βγήκαν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ όπως ο Βορίδης και Γεωργιάδης και ανέφεραν ανοησίες ότι δήθεν όλα γίνονται για την χρηματοδότηση και υπάρχει σχέδιο με την κρατική χρηματοδότηση.

Ξέρουν πολύ καλά ότι ο Κασιδιάρης δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ.
Ξέρουν πολύ καλά η πρόταση για δημιουργία ΙΚΕ για κοινωνικό έργο δεν είναι offshore, τελικά ούτε η ΙΚΕ δεν δημιουργήθηκε
Ξέρουν πολύ καλά ότι ο μόνος που διαχειρίζεται την κρατική χρηματοδότηση είναι μόνο ο Βασίλης Στίγκας, δόθηκαν χρήματα που διαχειρίστηκε μόνος του ο Στίγκας... αυτό προφανώς είναι δημοκρατία. 

Οι βουλευτές των Σπαρτιατών δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κρατική χρηματοδότηση και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί προτάσσουν την ιδέα πάνω από το χρήμα… πρότειναν όλη η χρηματοδότηση να πάει ως στήριξη σε συλλόγους και άλλες δράσεις εκτός κόμματος..
Ο διαχειριστής της χρηματοδότησης είναι μόνο ο Βασίλης Στίγκας…

Ο Βασίλης Στίγκας ξέρει πολύ καλά ότι του υπέδειξαν να πει περί greek mafia έπρεπε να εφεύρει μια κατηγορία… η οποία είναι ανυπόστατη… αλλά ξέρει πολύ καλά ότι είναι κατασκευασμένη fake news…
Μόνο έτσι θα ενεργοποιούνταν οι εισαγγελικές αρχές... αλλά με κατασκευασμένες κατηγορίες δεν μπορεί να στηθεί κατηγορητήριο...
Η επιχείρηση της κυβέρνησης να κατασκευάσει ενόχους με δούρειο ίππο τον Βασίλη Στίγκα έχει αποτύχει γιατί απλά.. δεν υπάρχει κατηγορία… ήθελαν να κατασκευάσουν νέα κατηγορία για να κρατήσουν μέσα στην φυλακή τον Ηλία Καδιάρη... αλλά κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι μια ανοησία...
Στην Νέα Δημοκρατία άργησαν αλλά το κατάλαβαν…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης