Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απίστευτο ξέσπασμα Καρανίκα κατά του διευθυντή της Αυγής: «Αυτό το υποκείμενο διευθύνει με τα λεφτά μας την ιστορική εφημερίδα»

Απίστευτο ξέσπασμα Καρανίκα κατά του διευθυντή της Αυγής: «Αυτό το υποκείμενο διευθύνει με τα λεφτά μας την ιστορική εφημερίδα»
Αφορμή αποτέλεσε μία ανάρτηση του κ. Ραπανάκη
Επίθεση κατά του διευθυντή της Αυγής, Σπύρου Ραπανάκη, εξαπέλυσε ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.
Αφορμή αποτέλεσε μία ανάρτηση του κ. Ραπανάκη, η οποία ενώ αρχικά έμοιαζε με τοποθέτηση για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εν τέλει κατέληξε να σχολιάζει το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και την προτίμησή του στον... Βασίλη Σπανούλη.
Ο κ. Καρανίκας χαρακτήρισε ως "αλητεία" την συγκεκριμένη δημοσίευση και κατηγορεί τον διευθυντής της αριστερής εφημερίδας ότι την οδηγεί σε λουκέτο.

Αναλυτικά η ανάρτηση Καρανίκα:

Αλητεία!
Η δυσοσμία μιας διεύθυνσης με το άρωμα του χιούμορ. Αυτό το υποκείμενο διευθύνει με τα λεφτά μας(να μην το ξεχνάει) την ιστορική εφημερίδα Αυγή.
Δεν τον εκλέξαμε ούτε εμείς ούτε ο οργανισμός που δουλεύει. Έγινε διευθυντής με παρέμβαση του Τσιπρα αν δεν κάνω λάθος. Είναι λογικό η Αυγή να μας κοστίζει εκτός από χρήμα και ηθικά;
Η ηθική και δημοσιογραφική ποταπότητα αυτού του ατόμου συμβαδίζει με την Αυγή δυστυχώς λόγω της ιδιότητας του και γιαυτο πρέπει άμεσα να παρέμβει το κόμμα που θυμίζει ασθενή σε κώμα.
Η διεύθυνση της Αυγής οδηγεί την εφημερίδα σε κλείσιμο και είναι η πρώτη φορά που με ευχαριστεί και δεν λυπάμαι. Στεναχωριέμαι μόνο για τους πραγματικούς δημοσιογράφους της εφημερίδας που θα πρέπει μα ψάξουν να βρουν αλλου δουλειά.
Τουλάχιστον δεν θα ζέχνει το περιβάλλον μας από τα σκουπίδια.
ΥΓ: Τα 1000 Φύλα που πουλάει δεν θα λείψουν σε κανέναν σοβαρό άνθρωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης