Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες»: Εξετάζουμε όλες μας τις επιλογές - Τι ανέφερε για τον ΣΥΡΙΖΑ

Μαρινάκης για εξελίξεις στους «Σπαρτιάτες»: Εξετάζουμε όλες μας τις επιλογές - Τι ανέφερε για τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Π. Μαρινάκης ευχήθηκε μετά την  εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ η χώρα να αποκτήσει μία σοβαρή, αξιόπιστη και όχι τοξική αξιωματική αντιπολίτευση
Σχετικά Άρθρα
«Εξετάζουμε γρήγορα όλες μας τις επιλογές», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το κατά πόσο η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα «Σπαρτιάτες».
Ο κ. Μαρινάκης, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, δέχτηκε και δεύτερη ερώτηση για το ίδιο θέμα, απαντώντας ότι «έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη με πολύ μεγάλη ταχύτητα».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Περαιτέρω, σχετικά με την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 10/9, ο κ. Μαρινάκης ευχήθηκε μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας η χώρα να αποκτήσει μία σοβαρή, αξιόπιστη και όχι τοξική αξιωματική αντιπολίτευση.
Σε ερώτηση για την υπόθεση της αστυνομικής προστασίας που ζήτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κασσελάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε την επίσημη ενημέρωση και σημείωσε ότι ο κ. Κασσελάκης αιτήθηκε τη διάθεση ατόμων για τη φύλαξη του ιδίου και ατόμων του περιβάλλοντος του, αίτημα, που μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες, έγινε αποδεκτό. «Όταν ο ίδιος ζήτησε την απόσυρση τους, αυτή έγινε αποδεκτή, αφού πάλι τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης