Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Δεν αισθάνομαι απειλή από τον Κασσελάκη – Ο καθένας θα κριθεί για την πορεία του και την ατζέντα του

Παππάς: Δεν αισθάνομαι απειλή από τον Κασσελάκη – Ο καθένας θα κριθεί για την πορεία του και την ατζέντα του
Τι ανέφερε ο Ν. Παππάς με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 10/9 για τη διαδοχή Τσίπρα
Σχετικά Άρθρα
«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κριθεί για την πορεία του και την ατζέντα του», ανέφερε για την υποψηφιότητα Κασσελάκη ο επίσης υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ν. Παππάς.
Ο κ. Παππάς μιλώντας στο mega με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 10/9 και τις 5 υποψηφιότητες για τη διαδοχή Τσίπρα στο κόμμα, τόνισε πως «έχουν ξεδιπλωθεί οι περισσότερες ατζέντες, υπάρχουν κενά βεβαίως που πρέπει να προσδιοριστούν», αλλά και ότι δεν αισθάνεται απειλή από τον Στέφανο Κασσελάκη, προσθέτοντας πως οι νέες υποψηφιότητες μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πολιτών και να τους ενθαρρύνει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
«Πρέπει να διαφυλάξουμε την στρατηγική μας, που λέει ότι είμαστε κόμμα αριστερής δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Υπάρχουν απόψεις που λένε ότι πρέπει να μείνουμε ριζοσπαστική αριστερά και άλλες απόψεις – που διαφωνώ βαθιά – που λένε ότι αυτές οι έννοιες δεν έχουν νόημα να τις χρησιμοποιούμε», σημείωσε.
Σχολιάζοντας τη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου περί τοξικής αρρενοπώτητας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις 2/9, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον και στις συκοφαντίες και στα περιστατικά σεξισμού, ομοφοβίας ή ακόμα περισσότερο φυσικής βίας. Εδώ πρέπει να τραβηχτεί μία καθαρή γραμμή».
Τέλος, εξέφρασε τη διαφωνία του με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν με τη ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής 10/9.

Για τον Τσίπρα

«Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μία επιλογή που δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών με τη στάση του», ανέφερε ο κ. Παππάς για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανακατευτεί στην εκλογική διαδικασία.
«Έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει το πως θα διαφυλάξει αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή. Είπε ότι θα είναι ουδέτερος. Είναι ο de facto εγγυητής της ενότητας», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως οποιοσδήποτε από τους 5 υποψηφίους βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του θα παραμείνουν ενωμένα και θα εργαστούν πάνω στη σχέση τους με τον λαό και τις προσδοκίες του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης