Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζουμάκας (ΣΥΡΙΖΑ): Έπρεπε να μείνει ο Τσίπρας – Κάποιοι έφτιαξαν το θέμα Κασσελάκη

Τζουμάκας (ΣΥΡΙΖΑ): Έπρεπε να μείνει ο Τσίπρας – Κάποιοι έφτιαξαν το θέμα Κασσελάκη
Κάποιοι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος κάνουν πολιτικό συνδικαλισμό είπε ο κ.Τζουμάκας
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να παραμείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος επιπλέον σημείωσε πως κάποιοι κύκλοι είναι αυτοί που έφτιαξαν το «θέμα Κασσελάκη».
«Δεν ήρθε ξαφνικά.
Κάποιοι το έφτιαξαν.
Διάφοροι κύκλοι θέλουν να επηρεάζουν τα κόμματα, να έχουν πρόσβαση σε αυτά και να αλλάζουν την ατζέντα, να την υποβαθμίζουν και να την βγάζουν από την πολιτική» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Τζουμάκας, υποστηρίζοντας πως το θέμα είναι πολιτικό και όχι προσωπικό.
«Η χώρα έχει σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται με τέτοια φαινόμενα.
Δεν γίνεται τίποτα από μόνο του.
Ένα τέτοιο κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να έχει κουλτούρα, κατευθύνσεις, επιδιώξεις, πρόσωπα και πολιτικές για να κυβερνήσει τη χώρα» υπογράμμισε ο κ.Τζουμάκας, τονίζοντας σχετικά με την περίπτωση Κασσελάκη, πως «θέμα θέλει να το κάνει ένα μέρος του Τύπου και ένα μέρος κοινωνικών ομάδων που έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά. Δεν έχει αξία».

Τι είπε για Τσίπρα

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα που απουσίαζε από τις διεργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του κόμματος ο κ. Τζουμάκας εξέφρασε αρχικά την άποψη ότι ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα και θα έπρεπε να μείνει στην αρχηγία.
Σχολιάζοντας την αποστασιοποιημένη στάση του εκτίμησε ότι θέλει για μια περίοδο να έχει ουδετερότητα στα πράγματα του κόμματος.
Κάνοντας έναν απολογισμό της κυβέρνησης της αριστεράς δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε πολιτικές ήττας».
Όπως είπε θα πρέπει να κάνουμε σωστές πολιτικές που να αγκαλιάζουν το 80% του ελληνικού πληθυσμού επισημαίνοντας ότι η στόχευση των κυβερνήσεων θα πρέπει να είναι ο λαός.

Πυρά σε συνυποψηφίους

Πάντως, ο κ.Τζουμάκας δεν παρέλειψε να επιτεθεί στους άλλους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Βρισκόμαστε και συνομιλούμε.
Είναι γνωστό ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Είναι μεγάλο κόμμα. Είναι θεμιτό ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι.
Άλλοι κάνουν πολιτική, όπως ορίζω εγώ τον εαυτό μου και άλλοι πολιτικό συνδικαλισμό» δήλωσε ενώ ερωτηθείς για το ποιον από τους συνυποψηφίους του ή τους συντρόφους του στο κόμμα εννοεί, αρνήθηκε να τους κατονομάσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης