Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ - Εσωτερικά βέλη ο Σαλμάς: Καταγγελίες για τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, αιχμές για τον Πλεύρη, προειδοποιήσεις για Θεμιστοκλέους

ΝΔ - Εσωτερικά βέλη ο Σαλμάς: Καταγγελίες για τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, αιχμές για τον Πλεύρη, προειδοποιήσεις για Θεμιστοκλέους
Σε μία βαρύτηατη καταγγελία, ο κ. Σαλμάς ανέφερε πως ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου διορίστηκε «επειδή ήταν φίλος του πρώην υπουργού Υγείας του κ. Πλεύρη»
Σε σοβαρότατες καταγγελίες κατά του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, και μάλιστα με  αιχμές για τον πρώην υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη αλλά και καθιστώντας εφεξής υπεύθυνο τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, προέβη από τη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αναπληρωτής Υγείας Μάριος Σαλμάς.
Ο Μ. Σαλμάς, στην επίκαιρη ερώτηση της σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε, κατήγγειλε ότι ο εν λόγω διοικητής ευθύνεται για την κατάσταση διάλυσης στο νοσοκομείο αλλά και για τη θύελλα παραιτήσεων γιατρών και διοικητικών στελεχών που έχει ξεσπάσει.
Ο βουλευτής επεσήμανε πως οι γιατροί για τον αξονικό τομογράφο απηύδησαν με τον διοικητή καθώς τους έστελνε για εφημερίες στην Άρτα, με αποτέλεσμα να είναι «δέκα μέρες χωρίς εφημερία ο αξονικός τομογράφος σε όλη την Αιτωλοακαρνανία».
Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η ΜΕΘ κλείνει διότι δύο εκ των τριών γιατρών έχουν παραιτηθεί, ενώ παραίτηση έχει υποβάλει και η διευθύντρια.
«Μιλάμε για μεσαίωνα συμπεριφοράς που απορώ πώς δεν τον έχετε αλλάξει ακόμη. Θα πάρετε αμέσως την ευθύνη την πολιτική αν μείνει αυτός ο διοικητής εκεί» είπε απευθυνόμενος στον Μάριο Θεμιστοκλέους. «Από αυτή τη στιγμή που είστε ενήμερος για το τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, η ευθύνη πλέον φεύγει από το Διοικητή και έρχεται σε εσάς προσωπικά, είτε πολιτική είτε ποινική, για το επόμενο ατυχές περιστατικό που εύχομαι να μη συμβεί» υπογράμμισε από το βήμα της Βουλής.
Επίσης, σε μία βαρύτηατη καταγγελία, ο κ. Σαλμάς ανέφερε πως ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου διορίστηκε «επειδή ήταν φίλος του πρώην υπουργού Υγείας του κ. Πλεύρη».
Υπενθυμίζεται ότι αργότερα είχε προέβη σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία έκανε λόγο για «Εικόνα διάλυσης στο Νοσοκομειο Αγρινιου. Ανίκανη η Διοίκηση του Νοσοκομειου. Ενημερώθηκε η ηγεσία του Υπουργείου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης