Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει ο Νίκος Παππάς: Μπορούν να υπάρξουν πρόνοιες ώστε να ψηφίσουν και οι φίλοι

Επιμένει ο Νίκος Παππάς: Μπορούν να υπάρξουν πρόνοιες ώστε να ψηφίσουν και οι φίλοι
Σχετικά με τις υποψηφιότητες, ο κ. Παππάς είπε ότι «καμία εμπλοκή δεν έχουμε» και πως «ο κάθε υποψήφιος έχει την ατζέντα του»
Σχετικά Άρθρα
Την πρόταση του να ψηφίζουν και οι φίλοι του κόμματος, επανέλαβε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.
«Ψηφίζει η βάση, ψηφίζουν όλα τα μέλη μέχρι στιγμής, αλλά νομίζω μπορούν να υπάρξουν πρόνοιες ούτως ώστε να ψηφίσουν και οι φίλοι. Άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι δεν θέλουν να είναι στο μητρώο των μελών, αλλά να είναι απλώς φίλοι του κόμματος -υπάρχει η πρόβλεψη για μητρώο φίλων», είπε ο κ. Παππάς. «Νομίζω ότι και αυτή η πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί. Υπάρχουν και οι τεχνολογικές υποδομές και αν υπάρχει και η πολιτική βούληση θα συμβάλει ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή», πρόσθεσε.

Οι υποψηφιότητες

Σχετικά με τις υποψηφιότητες, είπε ότι «καμία εμπλοκή δεν έχουμε» και πως «ο κάθε υποψήφιος έχει την ατζέντα του». Σημείωσε ότι «το μείζον ζήτημα είναι να επικαιροποιήσουμε και να ενισχύσουμε την ταυτότητα, την οποία προσδιορίσαμε το 2019, που λέει ότι είμαστε η παράταξη που συσπειρώνει πολίτες από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Η παράταξη που είναι το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη».
Σχολίασε ότι είναι θεμιτό και καλοδεχούμενο το ότι «έχουν ακουστεί διαφορετικές απόψεις σε σχέση με αυτό» και πως «πρέπει να γίνει ενώπιον του λαού αυτή η συζήτηση». «Το χειρότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να κρύψουμε τις πολιτικές μας διαφορές κάτω από το χαλί, διότι αν το κάνουμε αυτό θα δώσουμε την εικόνα ότι απλώς πάμε να κάνουμε μια εσωτερική διευθέτηση θέσεων εντός του κόμματός μας», είπε.
«Σε ό,τι με αφορά η 7η του Σεπτέμβρη είναι η μέρα της δημόσιας τηλεοπτικής συζήτησης», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν «αρνήσεις οριστικές» και πως όμως θεωρεί ότι «είναι υποχρέωσή μας να γίνει». «Διότι, όπως έχω χρόνο να συζητώ μαζί σας τώρα ή όπως βρήκα χρόνο να είμαι στο Ρέθυμνο ή η Έφη Αχτσιόγλου να είναι στη δική της περιοδεία ή να κάνει τη δική της εμφάνιση ή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Στέφανος Κασσελάκης το ίδιο, να βρίσκουμε δηλαδή χρόνο για όλα αυτά και να μην βρίσκουμε τον χρόνο να κάτσουμε να συζητήσουμε ενώπιον του λαού για το τι πιστεύει ο καθένας για το αύριο της παράταξης, αλλά κυρίως και της χώρας», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης