Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η πρόοδος αποτέλεσμα της συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης 4ετίας

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη:  Η πρόοδος αποτέλεσμα της συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης 4ετίας
Ο Κ. Μητσοτάκης, ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ και της ομιλίας του στα εγκαίνια της Έκθεσης, μετέβη στη συμπρωτεύουσα, όπου έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για μεγάλα έργα
Σχετικά Άρθρα
«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας», τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μάλιστα, κατά τη συνάντησή του με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων, σημείωσε ότι βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης, ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ και της ομιλίας του στα εγκαίνια της Έκθεσης, μετέβη στη συμπρωτεύουσα, όπου έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία.
Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 10 στο Διοικητήριο, όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στ. Κωνσταντινίδης.
Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού ήταν με τους βουλευτές της ΝΔ στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων και ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Βαρτζόπουλος: Μπουλντόζες για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μέσα στους επόμενους μήνες

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μπουν οι πρώτες μπουλντόζες για την κατασκευή του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, ενώ σε πρώιμο στάδιο βρίσκεται το θέμα της ανέγερσης του ογκολογικού νοσοκομείου, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές της ΝΔ στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
«Για το παιδιατρικό νοσοκομείο υπόθεση έχει τελειώσει. Έχει υπογραφεί η σύμβαση του χρηματοδότη, που είναι το ίδρυμα "Νιάρχος", με τους ανάδοχους κατασκευαστές και ελπίζουμε ότι εντός των επομένων μηνών θα μπουν οι πρώτες μπουλντόζες. Όσον αφορά το Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αυτό είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και σε μερικούς μήνες θα μπορούν να γίνουν πιο συγκεκριμένες εξαγγελίες», ανέφερε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Στη συνάντηση, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι βουλευτές Στράτος Σιμόπουλος, Θεόδωρος Καράογλου, Κώστας Γκιουλέκας, Αννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Σταύρος Καλαφάτης, Φάνης Παπάς, συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης και οι ίδιοι έθεσαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το Μετρό, τον οδικό άξονα fly over, τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, τους εργάτες γης κ.α.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης