Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης ενόψει ΔΕΘ – Πλήθος συναντήσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης ενόψει ΔΕΘ – Πλήθος συναντήσεων με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς
Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
(upd) Συναντήσεις με …άρωμα ΔΕΘ θα έχει σήμερα, Τετάρτη 30/8, ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μητσοτάκης, ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ και της ομιλίας του στα εγκαίνια της Έκθεσης, μετέβη στη συμπρωτεύουσα , όπου και θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της βόρειας Ελλάδας, αλλά και με αρμόδιους για μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Μακεδονία.
Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, έφτασε λίγα λεπτά πριν από τις 10 στο Διοικητήριο, όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στ. Κωνσταντινίδης.
Η πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού ήταν με τους βουλευτές της ΝΔ στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων και ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη έως 1/9

Αύριο, Πέμπτη 31/8, θα διεξαχθεί στη Βουλή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για το θέμα των πυρκαγιών, όπου αναμένεται η κυβέρνηση να δεχτεί πυρά από την αντιπολίτευση που ήδη έχει κάνει λόγο για «Βατερλό της κυβέρνησης».
Πάντως, το θέμα των πυρκαγιών θα βρεθεί στο επίκεντρο του υπουργικού συμβουλίου που θα ακολουθήσει την Παρασκευή 1/9, με τον πρωθυπουργό στη συνέχεια -το απόγευμα της ίδιας ημέρας να μεταβαίνει στη Ρόδο που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Ιούλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης