Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλπάκης: Συλλογικός στόχος το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του κόσμου στην εκλογή Προέδρου στις 10/9

Καλπάκης: Συλλογικός στόχος το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του κόσμου στην εκλογή Προέδρου στις 10/9
"Για  να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών χρειάζεται να ακούμε τους επιστήμονες, όχι να τους κατηγορούμε για ‘προπαγάνδα των αριθμών’", τόνισε ο Στ. Καλπάκης
Σχετικά Άρθρα
«Όλες οι υποψηφιότητες συμβάλλουν σε ένα συλλογικό στόχο: η εκλογή Προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου να γίνει ένα πολιτικό γεγονός, να κινητοποιηθεί το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του κόσμου, προκειμένου να πάρει δύναμη ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις πολιτικές μάχες του επόμενου διαστήματος, να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και την προοπτική διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέργιος Καλπάκης.
Ο κ. Καλπάκης μιλώντας στο OPEN δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πυρκαγιές, σημείωσε ότι χρειάζεται να ακούμε τους επιστήμονες.
Όπως ανέφερε, «για να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών χρειάζεται να ακούμε τους επιστήμονες και να τους εμπλέξουμε ουσιαστικά σε αυτή τη διαδικασία και όχι να ανοίγουμε αντιπαράθεση μαζί τους και να τους κατηγορούμε για ‘προπαγάνδα των αριθμών’, όπως έκανε χθες η κ. Βούλτεψη απευθυνόμενη στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών».

Για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας

Σε ερώτηση για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας και τη συζήτηση για τον αποκλεισμό από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Καλπάκης ανέφερε ότι «ως ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ φέρνουμε μία πρόταση αντίστοιχη με αυτήν που είχαμε καταθέσει στη σχετική συζήτηση στη Βουλή πριν τις εθνικές εκλογές».
«Εκ του αποτελέσματος, η διάταξη που πέρασε τότε η κυβέρνηση της ΝΔ αποδείχθηκε ατελέσφορη. Γιατί είδαμε να μπαίνουν στη Βουλή οι “Σπαρτιάτες” - που έχουν από πίσω τον Κασιδιάρη”. “Εμείς μιλάμε για αποκλεισμό των εγκληματιών νεοναζί από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, και στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό, και όσον αφορά τους επικεφαλής των συνδυασμών και όσον αφορά τους υποψηφίους συμβούλους. Αυτό είναι και το σημείο διαφοροποίησης από την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, που δεν περιλαμβάνει τους υποψήφιους συμβούλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης