Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη (29/8) - Την Πέμπτη η συζήτηση στη Βουλή

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Μητσοτάκη (29/8) - Την Πέμπτη η συζήτηση στη Βουλή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, Giorgia Meloni
Σχετικά Άρθρα
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοάκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο (29/8/2023) στο Μέγαρο Μαξίμου. Επί τάπητος θα τεθεί η αποκατάσταση των δασών του Έβρου και της Πάρνηθας, ενώ στη σύσκεψη θα συμμετέχει και οι πολιτικές ηγεσίες πολιτική ηγεσία των υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Μεθαύριο, Τετάρτη 30 Αυγούστου ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη όπου, ενόψει της έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για το ζήτημα των πυρκαγιών. Την ίδια ημέρα ο κ. Μητσοτάκης θα υποδεχθεί την Ιταλίδα πρωθυπουργό, Giorgia Meloni, για μια επίσκεψη εργασίας. Θα συζητηθούν διμερή και περιφερειακά ζητήματα και θέματα ευρωπαϊκής ατζέντας.
Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Ρόδο για να διαπιστώσει την πορεία καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές και θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης