Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Οι πολίτες να γίνουν μέρος της νέας πορείας του κόμματος

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Οι πολίτες να γίνουν μέρος της νέας πορείας του κόμματος
 Η Έφη  Αχτσιόγλου κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις 10/9
«Θέλουμε να δώσουμε προοπτική στην ελληνική κοινωνία και πρέπει η ελληνική κοινωνία να είναι κομμάτι αυτής της πορείας», δήλωσε η υποψήφια προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.
Η κα Αχτσιόγλου μιλώντας στον “Flash tv” της Κοζάνης για τις περιοδείες και τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα, υπογράμμισε ότι «οι πολίτες προσέρχονται και συνομιλούμε, τους χαρακτηρίζει η κοινή αγωνία για το αύριο της κοινωνίας συνολικά, όχι για ένα στενά κομματικό μέλλον, αναζητούν μία προοδευτική διέξοδο, ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο».
Η κα Αχτσιόγλου τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει στον πυρήνα του τη δυνατότητα επανόδου στη διακυβέρνηση του τόπου» και πρόσθεσε πως «πρέπει να χτίσουμε στενούς δεσμούς με τις κοινωνικές ομάδες που εκπροσωπούμε, με τους εργαζόμενους, μισθωτούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, με τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες, με τους μικρούς επιχειρηματίες, με τους αγρότες».
Γι’ αυτό, σημείωσε, «εισηγούμαι ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε μία πορεία από τα κάτω, ισχυροποίησης των δεσμών μας με τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. το κάνει αυτό, τότε η επιστροφή σε κυβερνητ​ική τροχιά μπορεί να είναι απολύτως εφικτή εντός αυτής της τετραετίας» και επισήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. πρέπει να κατέβει στην κοινωνία, να βρεθεί εκεί που παράγεται πολιτική, στην αυτοδιοίκηση, στα συνδικάτα, στις γειτονιές. Να μιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους, να τους ακούσει προσεκτικά και να εκφράσει την εναλλακτική προοπτική. Όχι μόνο να καταγγέλλει τις επιλογές της κυβέρνηση Μητσοτάκη, τις επιλογές μίας κυβέρνησης της Δεξιάς, οι οποίες προφανώς θίγουν τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά να δώσει στους πολίτες ένα ρεαλιστικό, βιώσιμο εναλλακτικό σχέδιο για τον τόπο».
Τέλος, η κα Αχτσιόγλου κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., οι οποίες «θα γίνουν στις 10 Σεπτέμβρη και μπορεί να έρθει όποιος θέλει, δεν είναι ανάγκη να είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ψηφίζει και εγγράφεται εκείνη την ημέρα. Είναι σημαντικό να έρθουν όλοι οι προοδευτικοί, οι δημοκράτες πολίτες, οι οποίοι αναζητούν μία άλλη διαδρομή πέρα από αυτή που μας έχει εγκλωβίσει η Δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Να βάλουν το λιθαράκι τους στη νέα διαδρομή που ξεκινάει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης