Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Καταδικαστέα η επίθεση στον Βαξεβάνη - Να λάβει θέση ο Μητσοτάκης που χαρακτήριζε δημοσιογράφους ως «συμμορίες»

Παππάς: Καταδικαστέα η επίθεση στον Βαξεβάνη - Να λάβει θέση ο Μητσοτάκης που χαρακτήριζε δημοσιογράφους ως «συμμορίες»
"Kάθε δημοκρατική δύναμη οφείλει να τις καταδικάσει. Όπως και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με ευκολία χαρακτήριζε τους ανθρώπους της ερευνητικής δημοσιογραφίας ως “συμμορίες”», τόνισε ο Ν. Παππάς
«Η χθεσινοβραδινή απρόκλητη επίθεση στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και οι σοκαριστικές βιαιοπραγίες σε μέλη της οικογένειάς του -στην ανήλικη κόρη του, στη σύζυγό του και στη μητέρα της- είναι απολύτως καταδικαστέες», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Ν. Παππάς.
Όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, «κάθε δημοκρατική δύναμη οφείλει να τις καταδικάσει. Όπως και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με ευκολία χαρακτήριζετους ανθρώπους της ερευνητικής δημοσιογραφίας ως “συμμορίες”».
Τα στοιχεία για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα και η συνεχής κατρακύλα στους πίνακες των εκθέσεων των διεθνών οργανισμών, αποτυπώνουν ένα μέρος της τραγικής πραγματικότητας. Οι απειλές, οι επιθέσεις, τα συμβόλαια θανάτου, οι δολοφονίες συνθέτουν την πλήρη εικόνα όσων βιώνουν σήμερα οι άνθρωποι του Τύπου.
Ευχόμαστε στη μητέρα της συζύγου του κ. Βαξεβάνη περαστικά» .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης