Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρδαλιάς: Όταν πολεμάμε, καλό είναι να μην μιλάμε

Χαρδαλιάς: Όταν πολεμάμε, καλό είναι να μην μιλάμε
Για πρωτόγνωρη και βίαιη κλιματική πρόκληση έκανε λόγο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς
Μήνυμα πως «όταν πολεμάμε, καλό είναι να μην μιλάμε» έστειλε ο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ συνεχίζονται οι τιτάνιες προσπάθειες κατάσβεσης στα μέτωπα της φωτιάς. Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως στο τέλος της «μάχης» θα γίνει ο απολογισμός και μέχρι τότε «ας κάνουμε όλοι αυτό που ο καθένας από τις δικές του επάλξεις πρέπει και ας μην πυροβολούμε τους μαχητές…».
«Όταν πολεμάμε καλό είναι να μη μιλάμε, όταν η χώρα δοκιμάζεται καλό είναι με νηφαλιότητα, περίσκεψη, ταπεινότητα και ενσυναίσθηση αλλά και αποφασιστικόητα, να κάνουμε το καθήκον μας μακριά από φανφάρες και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες και μικρότητες», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς σε ανάρτησή του για τη μάχη με τις φωτιές σε όλη τη χώρα.
«Οι τελευταίες ημέρες, οι τελευταίες ώρες είναι εξαιρετικά δύσκολες, είναι ώρες αδιάκοπης μάχης σε όλη τη χώρα» σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Χαρδαλιάς και συνεχίζει: «Βρισκόμαστε απέναντι σε μια ακόμη πρωτόγνωρη και βίαιη κλιματική πρόκληση, απέναντι σε απρόσμενες και πολλές φορές ανεξήγητες (και πέρα από τα ίδια τα ακραία καιρικά φαινόμενα) εξελίξεις των πύρινων μετώπων, της πύρινης λαίλαπας».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης