Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Ινδός Narendra Modi - Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Συνάντηση με Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Στην Αθήνα ο Ινδός Narendra Modi - Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη - Συνάντηση με Μητσοτάκη στο Μαξίμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό της Ινδίας
Σχετικά Άρθρα
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ινδός πρωθυπουργός, Narendra Modi, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από μέλη της ινδικής κοινότητας, καθώς είναι ο πρώτος αξιωματούχος της συγκεκριμένης χώρας που επισκέπτεται την Ελλάδα έπετια από 40 χρόνια.
Τον Ινδό πρωθυπουργό, που έφτασε στη χώρα με 7 συμπατριώτες του επιχειρηματίες, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γερπαετρίτης, ενώ λίγο μετά τις 10 βρέθηκε στο Σύνταγμα για την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
«Προσγειώθηκα στη Αθήνα. Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας - Ελλάδας. Θα έχω συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα έρθω σε επαφή με την ινδική κοινότητα», αναφέρει σε μήνυμα του στο Twiter, ο Modi κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.
Τον Ινδό πρωθυπουργό, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Η συνάντηση Μητσοτάκη με Modi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό της Ινδίας.
Οι δύο ηγέτες θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και, στη συνέχεια, δηλώσεις στον Τύπο.
Νωρίτερα, στις 10:20 θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ θα ακολουθήσει τελετή παρασημοφόρησής του.
Στις 13:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον Ινδό πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ινδών επιχειρηματιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης