Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Τα ονόματα 18 υποψηφίων με τον Νίκο Σοφιανό

Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας: Τα ονόματα 18 υποψηφίων με τον Νίκο Σοφιανό
Η παρουσίαση των υποψήφιων κοινοτικών συμβούλων από τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σοφιανό θα γίνει σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις επτά δημοτικές κοινότητες, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες

Με την ανακοίνωση και των τελευταίων 18 υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων συμπληρώνεται πλήρως το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας με τον ανώτερο αριθμό των 108 υποψηφίων που προβλέπει ο νόμος, ενώ η πλήρης σύνθεση του ψηφοδελτίου είναι δημοσιευμένη στη σελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας: www.lsathinas.gr.

Η παρουσίαση των υποψήφιων κοινοτικών συμβούλων από τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σοφιανό θα γίνει σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις επτά δημοτικές κοινότητες, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τους οποίους συμπληρώνεται πλήρως ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο της Αθήνας είναι:

Αθανασοπούλου Νικολέτα, ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΣΕΦΑ/ΔΕΠΑ, μέλος του ΔΣ του κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια. Μένει στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Αντανασιώτης Αντώνης, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας. Ήταν συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Δουνιάς Στρατής, δικαστικός υπάλληλος του πρωτοδικείου Αθήνας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας & της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας, λογοτέχνης-συγγραφέας παιδικών Βιβλίων. Κατοικεί στους Αμπελόκηπους.

Κακλαμάνoς Αιμίλιος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ειδικευόμενος παθολόγος στο ΓΝΑ Λαϊκό, πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής της ΕΙΝΑΠ στο Λαϊκό, μέλος του ΔΣ συλλόγου εργαζομένων ΓΝΑ Λαϊκό, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου (5x5) Τυφλών. Διαμένει στα Σεπόλια.

Κολιόπουλος Ευάγγελος, δικηγόρος Αθηνών.

Κρεμαστάς Χρήστος, δικηγόρος Αθηνών, μουσικός που παράλληλα δραστηριοποιείται ως καλλιτεχνικός υπεύθυνος σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα.

Κυριακίδης Κλείτος, σκηνοθέτης-μουσικός. Έχει συμμετάσχει σε παραγωγές του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου ως σκηνοθέτης, μουσικός και μοντέρ, ενώ έχει συνθέσει και μουσική για παραγωγές της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Ήταν μέλος του μουσικού συγκροτήματος Night on earth και του εικαστικού τρίο Eggs and legs. Από το 2007 εξειδικεύεται στο κινούμενο σχέδιο. Έχει αποσπάσει βραβεία για το έργο του σε διεθνή φεστιβάλ.

Κώτση Θεοδώρα, αποφοίτησε πρόσφατα από το 17ο ΓΕΛ Παγκρατίου και ήταν μέλος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του. Σήμερα είναι πρωτοετής φοιτήτρια στην Φαρμακευτική Πάτρας και η νεώτερη υποψήφια με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Αθήνας.

Λαλιώτου Νίκη, ιδιώτης παιδίατρος, συμβασιούχος παιδίατρος στο 6ο Πολυδύναμο Κέντρο - Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης, υπεύθυνη παιδίατρος ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων.

Λυσικάτου Μαρία, γενική διευθύντρια του ιστορικού κινηματογράφου «Τριανόν». Δραστηριοποιείται στον χώρο του κέντρου της Αθήνας.

Μανωλοπούλου Βασιλική, συνταξιούχος αεροσυνοδός, κατοικεί στη περιοχή Θυμαράκια, και ευαισθητοποιείται με τα ζητήματα προστασίας αδέσποτων ζώων.

Παπανικολάου Σταύρος, φυσικοθεραπευτής - προπονητής, επαγγελματίας παίκτης καλαθοσφαίρισης στον ΑΟ Ηλυσιακός.

Περδίκης Σπύρος, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλ. Αμερικής.

Σιώμου Τασούλα, ιδιώτης παιδίατρος, διατηρεί ιατρείο στα Πετράλωνα όπου και διαμένει.

Σκλαβενίτη Σοφία, ψυχολόγος, πρόεδρος του παραρτήματος Αθήνας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), μένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Πετράλωνα.

Τοπιντζής Γιώργος, ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί καφενείο στην περιοχή Θυμαράκια.

Χονδρόπουλος Νίκος, ιατρός, ειδικευόμενος χειρουργός Θώρακος - Καρδιάς στο ΓΝΑ Ιπποκράτειο, μένει στα Τουρκοβούνια.

Χριστοφόρου Βαγγέλης, καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Αισθητηρίων του ΕΜΠ, μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών.

Το μεγαλύτερο μέρος των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας παρουσιάστηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σοφιανό, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 στο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης