Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Στην Αλεξανδρούπολη ο Κουτσούμπας στις 23/8 - Παρέμβαση Παφίλη σε Κικίλια

ΚΚΕ: Στην Αλεξανδρούπολη ο Κουτσούμπας στις 23/8 - Παρέμβαση Παφίλη σε Κικίλια
Στην Αλεξανδρούπολη αύριο ο Δ. Κουτσούμπας
Σχετικά Άρθρα
Την Αλεξανδρούπολη, που δοκιμάζεται εδώ και 4 μέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, θα επισκεφτεί αύριο, Τετάρτη 23/8 , ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ενώ παρέμβαση για τη φωτιά στην έκταση του στρατιωτικού αεροδρομίου της Ελευσίνας έκανε ο Θ.Παφίλης, ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Β. Κικίλια.
Ο κ. Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, τόνισε στον κ. Κικίλιατην ανάγκη να παρθούν άμεσα μέτρα για να μην υπάρξει χειρότερη εξέλιξη, με βάση το γεγονός ότι στους χώρους του στρατιωτικού αεροδρομίου υπάρχουν εγκαταστάσεις με επικίνδυνο στρατιωτικό υλικό.

Εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης

«Στα μεγάλα πύρινα μέτωπα αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία επιμένει να παρουσιάζει ως “αντιπυρικό σχεδιασμό” την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιπυρικής προστασίας με επίκεντρο την πρόληψη. Αυτό πληρώνει με τραγικό τρόπο κάθε χρόνο ο λαός μας, μετρώντας απώλειες σε δασικό πλούτο, περιουσίες, ακόμα και ανθρώπινες ζωές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή τα πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «αυτό που επείγει τώρα είναι χωρίς καμία καθυστέρηση να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να περιοριστούν τα μέτωπα, να μην υπάρξουν περαιτέρω καταστροφές και να μην κινδυνεύσει κανείς, μαζί βέβαια με την παροχή κάθε είδους αρωγής στους πληγέντες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτές τις κρίσιμες ώρες».
«Δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι δυνάμεις του ΚΚΕ, για να σώσουν όλοι μαζί ό,τι μπορεί να σωθεί» καταλήγει.

Στην Αλεξανδρούπολη ο Κουτσούμπας

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Κουτσούμπα αύριο, είναι το εξής:
-Στις 10.30 πμ θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη.
-Στις 11.00 πμ θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, στο Δημαρχείο της πόλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης