Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Οργανωμένο σχέδιο προδοσίας του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου

Ελληνική Λύση: Οργανωμένο σχέδιο προδοσίας του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου
«Η κυβέρνηση εξαπατούσε συνειδητά το κοινοβούλιο»
Σχετικά Άρθρα
H Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι «η προφανής, φασιστικού τύπου απόφαση του δικαστηρίου της Αλβανίας για συνέχιση της άδικης προφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση εξαπατούσε συνειδητά το κοινοβούλιο ισχυριζόμενη ότι έχει προβεί σε "μυστική διπλωματία" για την απελευθέρωσή του και την ανάληψη των καθηκόντων του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τα γεγονότα σχετικά με τον δήμαρχο Χειμάρρας Φρ. Μπελέρη.
Τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς μάλιστα τους είχε εκφέρει ο υπουργός Μάκης Βορίδης, στη σφοδρή κοινοβουλευτική παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου. Του μόνου πολιτικού αρχηγού που έφερε αυτό το μείζον εθνικό θέμα το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
Εν κατακλείδι, συνεχίζει, «οι ενέργειες και τα ψεύδη της Ν.Δ. σε συνδυασμό με τις αδιανόητες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του προφυλακισμένου δημάρχου της Χειμάρρας παραπέμπουν σε οργανωμένο σχέδιο προδοσίας του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Όσοι απεργάζονται σκοτεινά σχέδια κατά του ελληνισμού να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν και όχι μόνο πολιτικά».
Στο θέμα των νέων ταυτοτήτων, η Ελληνική Λύση, με ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει ότι «κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή με συνεχείς παρεμβάσεις εντός κοινοβουλίου τη σκανδαλώδη κυβερνητική μεθόδευση. Πέρα από την ορθόδοξη πίστη μας, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη, πρόκειται για ένα σκάνδαλο που ζημιώνει κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τον Έλληνα φορολογούμενο και πλέον οι φωτογραφικές διατάξεις του προηγούμενου διαγωνισμού μετατρέπονται σε απευθείας ανάθεση!» αναφέρεται.
Όπως υποστηρίζει το κόμμα, «η κυβέρνηση, αντί να απαντήσει στις σαφείς και συγκεκριμένες καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης, προτιμά να γραφικοποιεί την υπόθεση κάνοντας "διάλογο" επί των προσφιλών της -όπως αποδεικνύεται- "ψεκασμένων" θεωριών, προκειμένου να αποφύγει την επιβεβλημένη από το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα λογοδοσία. Γι' αυτό ακριβώς χρειαζόταν η Ν.Δ. τα κοινοβουλευτικά δεκανίκια της, ώστε να αποδυναμώσει την όποια σοβαρή αντιπολίτευση», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης