Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Ανίκανη η κυβέρνηση να υπερασπίσει ζωές και περιουσίες των Ελλήνων - Ο Μητσοτάκης στοχεύει «ευρωπαϊκό αξίωμα» μέσω... Χάγης

Ελληνική Λύση: Ανίκανη η κυβέρνηση να υπερασπίσει ζωές και περιουσίες των Ελλήνων - Ο Μητσοτάκης στοχεύει «ευρωπαϊκό αξίωμα» μέσω... Χάγης
Ο Κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει προσφυγή στη Χάγη με αντάλλαγμα, «ανώτατο ευρωπαϊκό αξίωμα»; διερωτάται η Ελληνική Λύση
«Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη να υπερασπίσει τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων αλλά και να διαφυλάξει την εθνική ασφάλεια», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.
Και προσθέτει: «Την ώρα που η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη γιγαντώθηκε από την ανεπίτρεπτη κυβερνητική ολιγωρία, ο Πρωθυπουργός δημοσίευε στημένες φωτογραφίες από τις "αδιάκοπες διακοπές" του.
Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχαν παραιτηθεί τόσο οι αρμόδιοι υπουργοί όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».

Ο Κ. Μητσοτάκης σχεδιάζει προσφυγή στη Χάγη με αντάλλαγμα, «ανώτατο ευρωπαϊκό αξίωμα»;

«Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει εάν σχεδιάζει προσφυγή στη Χάγη με αντάλλαγμα "ανώτατο ευρωπαϊκό αξίωμα"», σημειώνει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση επικαλούμενη σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία της Κυριακής».
Σύμφωνα με το οποίο, προσθέτει η ίδια ανακοίνωση, «ο Κ. Μητσοτάκης "ονειρεύεται" Ευρωπαϊκά αξιώματα με αντάλλαγμα εθνική μειοδοσία στο Αιγαίο υπό το "μανδύα" της Χάγης».
Και, στο δια ταύτα της ανακοίνωσης αναφέρεται: «Προειδοποιούμε τον κ. Μητσοτάκη ότι όσοι επιχείρησαν να εφαρμόσουν παρόμοια "εφιαλτικά" σχέδια εις βάρος του ελληνισμού, δεν ανταμείφθηκαν με "αξιώματα", αλλά με αιώνια απαξίωση, ως "εφιάλτες"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης