Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - Στον Έβρο ο Σπυρόπουλος: Τιτάνια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά - Συντελέστηκε μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή

ΠΑΣΟΚ - Στον Έβρο ο Σπυρόπουλος: Τιτάνια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά - Συντελέστηκε  μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή
Υπάρχουν ζημιές σε ιδιοκτησίες, σε σπίτια και σε κτηνοτροφικές μονάδες, ανέφερε ο Α. Σπυρόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Στις περιοχές του Έβρου, όπου μαίνεται το πύρινο μέτωπο τις τελευταίες δύο ημέρες, βρέθηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.
"Δυστυχώς, συντελέστηκε μία πολύ μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή", δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ελπίδα εντός της ημέρας να περιοριστεί η φωτιά με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες για την περιοχή.
Όπως ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος, επισκέφτηκε το συντονιστικό της Πυροσβεστικής και ενημερωθήκε από τους αρμόδιους για την πορεία της πυρκαγιάς.
"Ζούμε μία ακόμη δύσκολη μέρα για τον Έβρο και ολόκληρη την περιοχή. Είμαστε στο πλευρό των γυναικών και των ανδρών της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Στρατού, της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και των εθελοντών που δίνουν μία τιτάνια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά. Δυστυχώς, συντελέστηκε μία πολύ μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή. Υπάρχουν ζημιές σε ιδιοκτησίες, σε σπίτια και σε κτηνοτροφικές μονάδες. Θέλουμε και ελπίζουμε, εντός της ημέρας, και με τη βοήθεια και των εναέριων μέσων που συνδράμουν την τεράστια αυτή επιχείρηση, να περιοριστεί η φωτιά με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες για την περιοχή", δήλωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης