Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη: Στα πύρινα μέτωπα από την πρώτη στιγμή κλιμάκια του ΚΚΕ

Πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη: Στα πύρινα μέτωπα από την πρώτη στιγμή κλιμάκια του ΚΚΕ
Ο Διονύσης Κλάδης  από το χωριό Λουτρά τονίζει την επικινδυνότητα της κατάστασης καταγγέλλοντας τις καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα, χωράφια και καλλιέργειες
Στα πύρινα μέτωπα βρίσκονται κλιμάκια του ΚΚΕ προσφέροντας βοήθεια σε κατοίκους και πυροσβέστες.
Μάλιστα, από το χωριό Λουτρά, κλιμάκιο του ΚΚΕ επισημαίνει την επικινδυνότητα της πυρκαγιάς που μαίνεται σε τρία μέτωπα, αλλά και την ανάγκη της ενίσχυσης των πυροσβεστικών δυνάμεων, επίγειων και εναέριων γιατί η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη για την ευρύτερη περιοχή.
Τα μέτωπα της πυρκαγιάς στην Αλεξανδρούπολη ενισχύονται από τους ισχυρούς ανέμους και προκαλούνται συνεχείς αναζωπυρώσεις.
Ο Διονύσης Κλάδης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», από το χωριό Λουτρά τονίζει την επικινδυνότητα της κατάστασης καταγγέλλοντας τις καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα, χωράφια και καλλιέργειες.
Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Μιχαηλίδη Σιδέρη, περιφερειακός σύμβουλος και τον Γιώργο Πυργελή, γραμματέας της ΤΕ Έβρου, βρέθηκαν στα σημεία της πυρκαγιάς συμβάλλοντας στο έργο της κατάσβεσης, ενώ τηλεφωνική παρέμβαση στον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλια, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης