Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα τη Δευτέρα 21/8 οι ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και της ΕΕ – Το πρόγραμμα συναντήσεων του Μητσοτάκη και το δείπνο

Στην Αθήνα τη Δευτέρα 21/8 οι ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και της ΕΕ – Το πρόγραμμα συναντήσεων του Μητσοτάκη και το δείπνο
Το βράδυ της Δευτέρας 21/8  θα έχουν ένα άτυπο δείπνο για τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων και την «Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης»
Σχετικά Άρθρα
Το κατώφλι του Μαξίμου θα περάσουν τη Δευτέρα 21/8, αλλά και την Τρίτη 22/8, ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και κρατών-μελών της Ε.Ε. της περιοχής, αλλά και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ,Charles Michel.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υποδεχθεί αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου τους ηγέτες, με τους οποίους θα έχει διμερείς συναντήσεις, ενώ το βράδυ θα έχουν ένα άτυπο δείπνο για τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων και την «Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης».
Συγκεκριμένα, αύριο, Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει:
11:00 Διμερή συνάντηση με την Πρόεδρο του Υπουργικού Συμβουλίου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Borjana Krišto,
13:00 Διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ρουμανίας, Ion-Marcel Ciolacu,
15:00 Διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας, Andrej Plenković,

Δείπνο

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Αυγούστου, στις 20:15, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων και κρατών-μελών της Ε.Ε. της περιοχής για ένα άτυπο δείπνο για τη διεύρυνση και το ευρωπαϊκό μέλλον της περιοχής, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τη Σύνοδο Ε.Ε.-Δυτικών Βαλκανίων και την «Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης».
Στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού ανταποκρίθηκαν ακόμη και θα μετάσχουν στο δείπνο η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Charles Michel.

Οι συναντήσεις Μητσοτάκη την Τρίτη 22/8

Την Τρίτη 22/8, το πρόγραμμα συναντήσεων του κ. Μητσοτάκη έχει ως εξής:
9:00 Διμερής συνάντηση με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, Maia Sandu,
10:00 Διμερής συνάντηση με τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου, Jakov Milatović,
10:45 Διμερής συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Κοσόβου, Albin Kurti.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης