Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης σε Μπακογιάννη: Ο μοναδικός δήμαρχος που επί 3 χρόνια σκάβει την Πανεπιστημίου

Κασιδιάρης σε Μπακογιάννη: Ο μοναδικός δήμαρχος που επί 3 χρόνια σκάβει την Πανεπιστημίου
Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στις σημερινές δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή κριτική για τις... ημέρες και τα έργα του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων ασκεί ο επικεφαλής της δημοτικής παρατάξης Ελεύθεροι Αθηναίοι, Ηλίας Κασιδιάρης, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου σε τηλεοπτικό σταθμό.
«Ο Μπακογιάννης είναι μάνατζερ της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης εκατοντάδων εκατομμυρίων, είναι ο μοναδικός δήμαρχος στα χρονικά των Αθηνών που επί τρία ολόκληρα χρόνια σκάβει την οδό Πανεπιστημίου κάνοντας αφόρητη τη ζωή των πολιτών. Οι Αθηναίοι γνωρίζουν άριστα την αποτυχία του και θα εκλέξουν δήμαρχο τον Ηλία Κασιδιάρη που θα διοικήσει την πόλη με όραμα και άρτιο σχεδιασμό, όσα εμπόδια και αν του θέτει το διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα» επισημαίνει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι δηλώσεις Μπακογιάννη

Νωρίτερα, σήμερα (18/8/2023), ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος διεκδικεί ακόμα μία θητεία στον δήμο Αθηναίων, ερωτηθείς σχετικά με την υποβολή υποψηφιότητας από τον έγκλειστο στις φυλακές Ηλία Κασιδιάρη, ο δήμαρχος Αθηναίων κατέστησε σαφές ότι δεν προτίθεται να μετατραπεί σε «μάνατζερ» της καμπάνιας του καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής συζητώντας για ένα θέμα, το οποίο είναι λυμένο με βάση το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των Καλλικρατικών δήμων, ενώ σημείωσε με έμφαση ότι η μάχη με τους ναζί δεν δίνεται στα τηλεοπτικά στούντιο, αλλά στις γειτονιές, επιλύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αθηναίοι.
«Μάνατζερ του Κασιδιάρη εγώ δεν γίνομαι. Να είμαστε ξεκάθαροι. Αυτή τη στιγμή, έχουμε έναν νόμο, ένα νομικό και θεσμικό πλαίσιο, το οποίο λέει ότι αν εκλεγεί, όχι την επόμενη ημέρα, αλλά το επόμενο λεπτό, χάνει τη θέση του επειδή είναι κατάδικος. Όταν καταδικάστηκε ο Κασιδιάρης, την ίδια κιόλας ημέρα έστειλα επιστολή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την ίδια ημέρα έχασε τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο», είπε συγκεκριμένα ο κ. Μπακογιάννης και προσέθεσε: «Όλο αυτό το έχουμε κάνει όλοι μαζί. Ενωμένοι, υπερβαίνοντας τις διαφορές μας, τις αντιθέσεις μας που, κατά τα άλλα, είναι ένα βουνό. Αυτό το πετύχαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, που τώρα κλείνει τον κύκλο του. Ελπίζω να το συνεχίσουμε» είπε μιλώντας στον Ant1.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης