Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον απεγκλωβισμό του βυτιοφόρου στην εθνική οδό - Ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς

ΚΚΕ: Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον απεγκλωβισμό του βυτιοφόρου στην εθνική οδό - Ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς
Το Κομμουνιστικό Κόμμα ζητάει από την κυβέρνηση «κάθε μέριμνα για τους χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες για όσο διάστημα παραμένουν εγκλωβισμένοι» στην εθνική οδό, με ανακοίνωσή του
Την μεγάλη ταλαιπωρία που βιώνουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην εθνική οδό -λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε βυτιοφόρο όχημα- επισημαίνει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
Eπιπλέον, το Κομμουνιστικό Κόμμα καλεί την κυβέρνηση στην άμεση λήψη μέτρων «για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό» οδηγών και επιβατών. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Η μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς και στην παλαιά Εθνική, λόγω της πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο όχημα, χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να κινηθούν, αλλά και χωρίς καμία μέριμνα, τόσο από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς όσο και από τη διαχειρίστρια εταιρεία, αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης τέτοιων συμβάντων στους κατά τα άλλα γεμάτους διόδια αυτοκινητοδρόμους της χώρας.
Τώρα πρέπει να ληφθεί κάθε μέριμνα για τους χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες για όσο διάστημα παραμένουν εγκλωβισμένοι, σε συνδυασμό με τα άμεσα μέτρα για τον όσο πιο γρήγορο και ασφαλή απεγκλωβισμό τους.
Παρεμβάσεις για το θέμα πραγματοποίησαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Β. Κικίλια και Χρήστος Τσοκάνης στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αττικής στα Μέγαρα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης