Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Κρεσέντο πολιτικής εξαπάτησης από την Κυβέρνηση - Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε ψηφισμένα μέτρα

Βελόπουλος: Κρεσέντο πολιτικής εξαπάτησης από την Κυβέρνηση - Ο Μητσοτάκης εξήγγειλε ψηφισμένα μέτρα
«Πόσο ψεύτες είναι στη Νέα Δημοκρατία» διερωτάται ο πρόεδρος της ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας που εξήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης
Το «κρεσέντο της πολιτικής εξαπάτησης» της κυβέρνησης καταγγέλλει με ανάρτησή του ο Κυριάκος Βελόπουλος, ασκώντας κριτική στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας.
Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της UEFA εξήγγειλε μέτρα που, όχι μόνον έχει ήδη διακηρύξει από το 2022, αλλά και «τα είχε νομοθετήσει με το ν. 4908 της 10 Μαρτίου 2022».
Για το λόγο αυτό, ο κ. Βελόπουλος «βλέπει» ουσιαστικά ομολογία ενοχής εκ μέρους της κυβέρνησης για τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας, εφόσον «δεν εφάρμοσε τους νόμους που η ίδια ψήφισε».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου:

ΠΟΣΟ ΨΕΎΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ #ΝΔ;ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Κυβερνητική «ομολογία εγκλήματος» τα υποτιθέμενα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός για την «αντιμετώπιση της αθλητικής βίας»
Σε ένα κρεσέντο πολιτικής εξαπάτησης, ο πρωθυπουργός έπειτα από την συνάντηση του με τον πρόεδρο της UEFA, εξήγγειλε τα υποτιθέμενα «νέα μέτρα» για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας.
Τα μέτρα όμως είναι ταυτόσημα με αυτά που όχι μόνο είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη 21 Φεβρουαρίου 2022, αλλά τα είχε νομοθετήσει με το ν. 4908 της 10 Μαρτίου 2022!
Πέραν της καταφανούς πολιτικής εξαπάτησης, έχουμε πλεόν την ομολογία ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, αφού δεν εφάρμοσε τους νόμους που η ίδια ψήφισε.ΠΟΣΑ ΨΕΑΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ;



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης