Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε ρόλο έκπληξη ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου; - Πληροφορίες περί υποψηφιότητας στις περιφερειακές εκλογές, δίπλα στον Ν. Χαρδαλιά

Σε ρόλο έκπληξη ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου; - Πληροφορίες περί υποψηφιότητας στις περιφερειακές εκλογές, δίπλα στον Ν. Χαρδαλιά
Ο Σπύρος Δημητρίου εναρμονίζει την επαγγελματική του ζωή με ένα χαμηλών τόνων αλλά ευρέως αποδεκτό δημόσιο προφίλ, γεγονός που συντελεί - όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες - στην επιλογή του από τους πρώτους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα
Σχετικά Άρθρα

Έντονη είναι η φημολογία τα τελευταία εικοσιτετράωρα περί υποψηφιότητας του γνωστού ποινικολόγου Σπύρου Δημητρίου με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Εξαρχής ο Ν. Χαρδαλιάς όταν και ελήφθη η απόφαση να κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης, ζήτησε να έχει στο πλευρό του ανθρώπους του στενού και έμπιστου περιβάλλοντός του για μια ομολογουμένως δύσκολη- στη διαχείριση- αλλά και απαιτητική περιφέρεια. Έτσι, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου φαίνεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας καθώς έχει υπάρξει ισχυρή συνεργασία των δύο σε νομικά ζητήματα, μια αλληλεπίδραση «δοκιμασμένη» στην πράξη, θα προσθέταμε.
Παράλληλα, ο κ. Δημητρίου εναρμονίζει την επαγγελματική του ζωή με ένα χαμηλών τόνων αλλά ευρέως αποδεκτό δημόσιο προφίλ, γεγονός που συντελεί - όπως δείχνουν οι τελευταίες πληροφορίες - στην επιλογή του από τους πρώτους υποψήφιους για την περιφέρεια Αττικής στον βόρειο τομέα.
Εν ολίγοις, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον νομικό κόσμο και όχι μόνο, που θα προσέγγιζε τους ψηφοφόρους με μια «φρέσκια» πνοή όπως και αποσκοπεί ο συνδυασμός του κ. Χαρδαλιά.
Σε επικοινωνία με κύκλους του δικηγόρου, δεν διαψεύσθηκαν ούτε όμως επιβεβαιώθηκαν οι φήμες.
Αναμένονται εξελίξεις και ίσως επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς πλησιάζουμε πια στην τελική ευθεία πριν τη διεξαγωγή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

264294875_10161362355283222_8516175397255681152_n.jpg


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης