Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συσκέψεις Μητσοτάκη με Čeferin (UEFA) και προέδρους Big 4 στο Μαξίμου

Συσκέψεις Μητσοτάκη με Čeferin (UEFA) και προέδρους Big 4 στο Μαξίμου
Στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων και της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια
Σχετικά Άρθρα
(upd)Διαδοχικές συσκέψεις με τον πρόεδρο της UEFA, Aleksander Čeferin και τους προέδρους των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχει σήμερα, Τετάρτη 16/8, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων και της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της UEFA ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και συμπίπτει αφενός με τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο στάδιο Καραϊσκάκη στο Φάληρο και αφετέρου με τα όσα τραγικά έγιναν την Δευτέρα 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επιδρομή 150 και πλέον Κροατών χούλιγκαν.
Ακολούθησε στις 11:00 το πρωί, διευρυμένη σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κατά την οποία το θέμα της οπαδικής βίας αναμένεται να κυριαρχήσει δεδομένου ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα.
μαχ_1.JPG
Μετά το περας της διευρυμένης σύσκεψης,  θα ακολουθήσουν  δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη και του Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Čeferin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης