Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Η σημερινή μέρα υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές

Δένδιας: Η σημερινή μέρα υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές
Στην Τήνο ο Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο
Σχετικά Άρθρα
"Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Ορθοδοξία, που εορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου, αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, που τιμούν τους πεσόντες στον τορπιλισμό της «Έλλης», στις 15 Αυγούστου 1940, στην Τήνο.
Μια στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας μας, η οποία, σε συνδυασμό με το έπος του «Όχι» που ακολούθησε, υπενθυμίζει την ανεπιφύλακτη στάση της Ελλάδας στις κρίσιμες στιγμές, για την υπεράσπιση της εδαφικής της ακεραιότητας", τονίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν.Δένδιας.
"Στον δρόμο αυτό πορεύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και σήμερα.
Με την στήριξη του ελληνικού λαού, σε πνεύμα αυτοπεποίθησης και εθνικής ενότητας", προσθέτει ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταλήγει ευχόμενος "χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες".
Σημειώνεται ο ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, ο κ. Δένδιας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, μετέβησαν σήμερα στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».
d3_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης