Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαροπούλου από Αλεξανδρούπολη: Γιορτάζουμε με κατάνυξη την Κοίμηση της Θεοτόκου και με περισυλλογή

Σακελλαροπούλου από Αλεξανδρούπολη: Γιορτάζουμε με κατάνυξη την Κοίμηση της Θεοτόκου και με περισυλλογή
Η Κ. Σακελλαροπούλου παρέστη στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως
«Γιορτάζουμε με κατάνυξη την Κοίμηση της Θεοτόκου. Και με περισυλλογή, αφού το φετινό καλοκαίρι σημαδεύτηκε, δυστυχώς, από καταστρεπτικές πυρκαγιές και τραγικές απώλειες. Καθώς και από ένα ακόμη περιστατικό αθλητικής βίας, σύμπτωμα οδυνηρών παθογενειών που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας και τον κόσμο που επιθυμούμε για τα παιδιά μας», ανέφερε από την Αλεξανδρούπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου.
Η κα Σακελλαροπούλου παρέστη στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως .
«Ο λαός μας, όμως , πάντοτε αντλούσε παρηγοριά και δύναμη από την προστατευτική παρουσία της Παναγίας. Γι' αυτό και την τιμάμε, κάθε χρόνο, ως Μητέρα της Ζωής. Από τον ακριτικό Έβρο, εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά!», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης και την Ιερά γυναικεία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου «Η Παναγία του ΄Εβρου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης