Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση του Κικίλια με τον Κωνσταντάτο για την πρόληψη των πυρκαγιών στον Υμηττό

Συνάντηση του Κικίλια με τον Κωνσταντάτο για την πρόληψη των πυρκαγιών στον Υμηττό
Συζήτησαν και για τα θέματα της πρόληψης σε τοπικό επίπεδο μέσα από την εμπλοκή της τοπικής αυτοδιοίκησης
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας για την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) και δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτο, είχε σήμερα, Δευτέρα 14/8, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας.
Πρόκειται για συνάντηση που, όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, είχε ζητήσει ο κ. Κωνσταντάτος για να ενημερώσει τον Υπουργό για τις δράσεις του ΣΠΑΥ.
Ο κ. Κωνσταντάτος ενημέρωσε τον υπουργό για 2-3 πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν μέχρι τώρα στην περιοχή του Υμηττού, που όμως αντιμετωπίστηκαν άμεσα , καθώς τις πρόλαβαν οι εθελοντές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν για τα θέματα της πρόληψης σε τοπικό επίπεδο μέσα από την εμπλοκή της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σημειώνεται ότι ο ΣΠΑΥ διαθέτει ένα ανεπτυγμένο δίκτυο εθελοντών, που έχει πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία με την Πυροσβεστική, καθώς ο Υμηττός θεωρείται από τις πιο ευαίσθητες περιοχές της Αττικής και έχει πληγεί επανειλημμένως από πυρκαγιές.
kikilias2_2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης