Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νίκας σε δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο: Παραιτήσου τώρα, χωρίς όρους

Νίκας σε δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο: Παραιτήσου τώρα, χωρίς όρους
Κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει οι πράξεις του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, ο οποίος ομολόγησε πως επί μήνα πέταγε σκουπίδια στην αυλόπορτα του συνυποψήφιου του
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις πρωτοφανείς και απαράδεκτες ενέργειες του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ότι πέταγε καθημερινά σκουπίδια στην οικία του συνυποψήφιου του για τη δημαρχία Δημήτρη Ορφανού, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, έκανε την εξής δήλωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου:
“Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μας. Ενας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο. Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις ”.

Κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο

Κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει οι πράξεις του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, ο οποίος ομολόγησε πως επί μήνα πέταγε σκουπίδια στην αυλόπορτα του συνυποψήφιου του Δημήτρη Ορφανού.
Ενδεικτικά, κάνουν λόγο για «άνανδρη», «ποταπή» πράξη και κατακρίνουν την ενέργεια του δημάρχου να εναποθέτει σκουπίδια στην οικία του Δημήτρη Ορφανού. Ενδεικτικά, χρήστες των social media αναφέρουν σκωπτικά:
-«Τραβάμε καζανάκι στο παρελθόν, προχωράμε μπροστά"... Δαγκωτό!»
- «Τώρα στ΄ αλήθεια ο Κωστούρος θα κατέβει στις εκλογές και θα διεκδικήσει να είναι και πάλι δήμαρχος στο Ναύπλιο; Με τι σύνθημα; "Καθαρή πόλη";»
-«Άρχισε η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 και 15 Οκτωβρίου 2023. Αναπόφευκτα ο πήχης των προσδοκιών έχει ανέβει πολυ ψηλά εξαιτίας του υψηλού επιπέδου των υποψηφίων».
-«Ο "πολιτισμένος" δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, πετούσε απορρίματα που περιείχαν ακόμα και περιττώματα στην εξώπορτα του αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου, Δημήτρη Ορφανού. Γιατί άκουσον άκουσον δεν άντεξε την τοξική συμπεριφορά του. Όμως, αντί να εξαφανιστεί από την τοπική αυτοδιοίκηση αυτός μας είπε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος. Αναζητείται λίγη τσίπα.Στην τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχει πολλή βρωμιά και κυριολεκτικά και μεταφορικά..».
Επίσης, στηλιτεύεται ότι δεν έχει ζητήσει συγγνώμη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης